Nail of the day

NOTD: Revlon Icy Violet

7 januari, 2009

Jag lovade ju att visa en NOTD med Icy Violet på egen hand eftersom den är så snygg. Jag köpte den här för en väldigt billig peng på ebay och nu när jag äntligen har den på mig kan jag inte förstå varför jag inte haft den innan. Den är ju urläcker!

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara adrasteiah 7 januari, 2009 at 11:09

  Oh, det där har jag sett lite då och då på mina ebayjakter men aldrig klickat hem. Det var ju superfint!

 • Svara sminkjante 7 januari, 2009 at 13:03

  Vilket härligt lack. Gillar de blå skimret.

 • Svara Emelie 9 januari, 2009 at 15:24

  adrasteiah> Ja visst är det, blev positivt överraskad av det igen!

  sminkjante> Ja det är liksom det blåa skimret som gör lacket speciellt.

 • Lämna ett svar

  Reklam