Nail of the day

NOTD: ORLY Rockets Red Glare

10 december, 2012

Rött glitter är för mig en av de attribut som verkligen hör julen till och jag passade på att testa ORLY Rockets Red Glare när jag ändå råkade ha en röd gellackmanikyr. Nagellacket tillhör Flash Glam FX-kollektionen som består av tjugo olika glitterlack. Ack så fina – ack så jobbiga att ta bort..

Rockets Red Glare innehåller en transparent bas med rött glitter i två storlekar: ett lite större hexagonalt glitter och ett mindre ”vanligt” glitter. Ett lager ger en fin effekt men på dessa bilder har jag lagt två för att det skulle få glittra lite extra. Jag gillar ORLYs flaskor. Dels för att de har en gummikork vilket gör dem väldigt lätta att öppna men också för att penseln är både mediumlång och mediumbred. Inget att anmärka på där alltså. Glittret i det här nagellacket var lätt att fördela på nageln och med ett lager överlack bör det inte bli några problem att få till en blank och jämn yta.

Två lager ORLY Rockets Red Glare över Depends gellack #040.

Köpinformation

ORLYs nagellack innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 165 kr. De finns att köpa hos bland annat Åhléns City, Eleven och Nelly.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Ann-Sofie 10 december, 2012 at 18:54

  Ett väldigt fint och juligt nagellack. Jag ska beställa mina två första Orly lack nu. Ska bli kul att testa dem.

  • Svara Emelie 23 december, 2012 at 23:11

   Orly har många riktigt fina lack. Hoppas du blir nöjd med dem :)

 • Svara Sminkan 14 december, 2012 at 13:04

  det ser fint ut!

  • Svara Emelie 23 december, 2012 at 23:11

   Det är fint :D

  Lämna ett svar

  Reklam