Nail of the day

NOTD: IsaDora Blue Sky

27 december, 2010

Hej allesammans! Hoppas ni har haft en bra jul för det har jag haft.

Här kommer äntligen en ny NOTD! Det var väldigt länge sedan. Och det är inte så att jag inte har haft nagellack, för det har jag, nästan varje dag. Det är bara det att ljuset inte räcker till och att mina händer och nagelband varit en sorglig historia väldigt länge. Och jag känner inte för att stoppa upp sådana trasigheter in your face precis. Jag menar, på en meters avstånd ser det väl fint ut – men på fem centimeters avstånd – oh the horror!

Här är i varje fall IsaDora Blue Sky som släpps med vårkollektionen Fanciful i februari/mars 2011. Det är en av fyra nyanser nagellack och jag trodde utifrån promotionbilden att alla färgerna skulle ha den hemska frostformulan som är jobbig att måla med eftersom man aldrig blir av med de synliga penseldragen. Men tji fick jag – både det här och det mintgröna (och jag gissar på de två resterande färgerna i kollektionen därtill) har en fin pärlemorfinish som inte alls är så dum att måla med. Jag gillar den här isblåa färgen och tycker den passar minst lika bra till den snöiga vinter vi har nu som till våren när snön börjar smälta bort. Här är två lager med överlack.

isadora_blue_sky1.jpg

isadora_blue_sky2.jpg

Relaterade inlägg

16 kommentarer

 • Svara Nailtastic 27 december, 2010 at 16:51

  Nja, jag är inte så förtjust i finishen. Kommer nog hoppa den här kollektionen.

  • Svara Emelie 3 januari, 2011 at 21:22

   Jag trodde inte att jag skulle gilla dem, men det gjorde jag faktiskt när den väl kom på nageln :)

 • Svara Kerstin 27 december, 2010 at 19:05

  Fint! Nu blir jag sugen på att testa mina också, trots att våren är en bit iväg.

  • Svara Emelie 3 januari, 2011 at 21:24

   Fast jag tycker dessa färger passar lika bra nu som senare i vår :)

 • Svara Annie 28 december, 2010 at 11:16

  ååh jag tycker att den ser så fin ut, men jag är lite osäker på finishen… men det är nog värt att prova i alla fall :D

  • Svara Emelie 3 januari, 2011 at 21:24

   Jag trodde inte jag skulle gilla finishen men det gjorde jag :)

 • Svara Josephine 28 december, 2010 at 19:50

  Jag tycker att det ser jättefint ut :)

  • Svara Emelie 3 januari, 2011 at 21:26

   Ja visst är den fin :)

 • Svara Lillasysters naglar 30 december, 2010 at 00:49

  Så väldigt fin färg! Tack för att du delar med dig! * ser fram emot Bon Bon ^^ *

  • Svara Emelie 3 januari, 2011 at 21:27

   Ska försöka fixa bild på den innan kollektionen kommer ut i butik.

 • Svara Kabuki-Emma 31 december, 2010 at 14:30

  Fin isblå vintrig nyans! Gott nytt år och kraaaamm!

  • Svara Emelie 3 januari, 2011 at 21:25

   Ja isblått är precis vad jag också tänkte på.

 • Svara Sminkan 1 januari, 2011 at 22:39

  Oh, den var inte dum! jag är svagför den här typen av isiga blå på vintern när snön ligger vit och himmeln är så där kallt blå.

  • Svara Emelie 3 januari, 2011 at 21:30

   Jag tycker precis som du. Den här blåa är verkligen isblå och passar perfekt nu när det är så mycket snö!

 • Svara Sanna 2 januari, 2011 at 19:11

  jag gillar inte den frostiga finishen, tyvärr

  • Svara Emelie 3 januari, 2011 at 21:30

   Jag gillade den faktiskt, trots att jag var väldigt skeptisk till en början.

  Lämna ett svar

  Reklam