Nail of the day

NOTD: H&M Cashmere For Me

20 maj, 2009

Det är lite lugnt på bloggen den här veckan, men det beror på att jag sitter och gör det sista på mitt examensarbete som ska lämnas in på fredag. Stress stress alltså.

Men, mellan varven måste man ju ändå ta paus och då passade jag igår på att byta nagellack. Det blev det nya Cashmere For Me från H&M som fick pryda naglarna den här gången. När jag började måla kände jag att ”det här kommer bli strimmigt” men efter att det andra lagret fått torka till lite och jag lagt på ett överlack så blev det ändå rätt bra. Penseldragen syns fortfarande lite men det är inget jag irriterar mig på. Och det är dessutom inte så konstigt att de finns där eftersom alla de nagellack med pärlemorfinish som jag har provat har detta gemensamt. Det är dock en väldigt fin färg, neutral med inslag av beigerosa. Ingen färg som sticker ut ur mängden men väldigt fin ändå.

hmcashm1

hmcashm2

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara makeupoholic 20 maj, 2009 at 17:55

  Jag är så impad av dina bilder, de återger färgen otroligt bra. Jag har också Cashmere for me, men jag upplever inte att det var så snyggt som det ser ut här på dig, måste nog testa det igen!

 • Svara Kerstin 20 maj, 2009 at 18:13

  Lacket ser väldigt fint ut! Efter att ha köpt ett och annat färgglatt på sistone, tror jag att jag kan ”behöva” detta…

 • Svara Emelie 20 maj, 2009 at 22:41

  Makeupoholic> En del färger är ju helt hopplösa att försöka fånga på bild. Fick ta många innan jag fick till dessa. Fint är det i alla fall :)

  Kerstin> Jag kände precis samma sak. Det var därför jag köpte detta :)

 • Svara Sminkan 22 maj, 2009 at 17:02

  Vacker färg. Lite äggskalstonad Jag gillar!

 • Svara Sanna 23 maj, 2009 at 12:48

  det ser jättefint ut på dig!

 • Lämna ett svar

  Reklam