Nail of the day

NOTD: Depend Gellack Candy Floss

10 mars, 2014

Första färgen att testas från Depends våriga Gellackkollektion blev det pastellrosa Candy Floss. Det har en kall ton och har precis den nyansen av rosa som jag är så insnöad på just nu. Pasteller verkar bli stort i vår (igen som vanligt) och ljusrosa fungerar ju alltid.

På bilden har jag två lager av Candy Floss plus bas- och topplack. Den var lätt att jobba med och blev helt täckande med två lager. Första lagret blev väldigt ojämnt så räkna inte med att kunna använda den som en skir färg. Jag tog bort lacket efter en vecka och då var det fortfarande helt intakt. Hållbarheten är med andra ord bra. Jag är riktigt förtjust i den här färgen och den fungerar perfekt om man vill ha något diskret men sött.

depend-gellack-candy-floss

depend-gellack-candy-floss-2

Är Candy Floss något för dig?

Köpinformation

Depends Gellack har ett rekommenderat pris på 79 kr, 5 ml och finns att köpa hos bland annat Kicks, Åhléns och Ica Maxi. Vårens kollektion finns i butik i början av mars.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara B R O W N S U G A R 11 mars, 2014 at 16:35

  En färg precis i min smak!

  • Svara Emelie 16 mars, 2014 at 22:05

   Min också hehe. Fungerar till allt!

 • Svara Little Miss Consumer 16 mars, 2014 at 12:26

  Tyvärr tål jag inte någon form av gellack men om jag hade gjort det så hade Candy Floss absolut fått pryda mina naglar, fantastiskt snygg färg.

  • Svara Emelie 16 mars, 2014 at 22:06

   Nej vad tråkigt! Jag älskar ju gellack och hade blivit bestört om jag inte skulle tåla dem längre. Men det är ingen direkt unik färg så det går helt säkert att hitta en dupe bland vanliga nagellack. Depends 009 (har jag för mig att den heter) kanske kan funka?

  Lämna ett svar

  Reklam