Nail of the day

NOTD: Color Club Halo Hues Eternal Beauty

6 mars, 2013

Jag har precis återupptäckt min kärlek för holografiska nagellack och beställde nyligen två av lacken från den andra Halo Hues-kollektionen som Color Club släppte nu vid årsskiftet. Jag köpte dels det beige Cosmic Fate och sedan detta lila – Eternal Beauty.

En del holografiska nagellack kan vara svåra att måla med. Några kräver ett speciellt baslack och en speciell teknik för att det man redan målat på inte ska dras upp av nästa penseldrag. Båda lacken från Halo Hues har dock varit väldigt lätta att måla med och regnbågen i dem är fantastisk. Mycket mer påtaglig och snygg än i China Glazes gamla OMG-nagellack som var mina favoriter från första början.

Jag målade Eternal Beauty på en bas av Scratch Nails Ridgefiller och avslutade med IsaDoras 6-in-1 lack. Hållbarheten var sådär och det började flaga efter bara två dagar. Jag vet dock inte om det beror på bas- och topplacket eller själva färgen i sig så det låter jag vara osagt. Fint är det hur som helst!

color_club_halo_hues_eternal_beauty_2

color_club_halo_hues_eternal_beauty_1

color_club_halo_hues_eternal_beauty_3

Köpinformation

Color Club Halo Hues finns vad jag vet inte i Sverige men går att shoppa på ebay samt hos exempelvis Transdesign och Head2ToeBeauty. Color Clubs holografiska nagellack brukar kosta ca 8-10 USD, 15 ml.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam