Nail of the day

NOTD: China Glaze L8R G8R

29 juli, 2009

För någon vecka sedan fick jag hem China Glazes L8R G8R genom ett byte på Pretty. Jag får inte ha grönt nagellack när jag jobbar men nu när jag är ledig i två dagar tänkte jag att det skulle vara kul att ha just en sån färg jag inte kan ha annars. Och då blev det L8R G8R som valet föll på.

Jag tycker inte riktigt att bilderna är helt rättvisa. I mina ögon är nagellacket mer limegrönt och intensivt och på bilderna ser det lite urvattnat ur. Det uppförde sig likadant som de andra holografiska nagellacken ur samma kollektion, dvs. man måste låta lagren torka längre innan man lägger på nästa om det underliggande inte ska dras upp. Däremot är det här det enda jag hittills träffat på som kräver tre lager för att bli helt täckande.

Det är rätt snyggt och lite kul är det att ha giftgröna naglar, men det är inte riktigt min färg och jag får för mig att den skär sig mot min hudton.

chg1

chg2

chg3

chg4

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Alexlyndra 29 juli, 2009 at 18:22

  Snyggt är det verkligen. Jag upplever att alla China Glaze hololack kräver att man måste låta varje lager torka innan man applicerar nästa.

 • Svara Kajsa 29 juli, 2009 at 18:32

  Tycker L8R G8R är så otroligt fult, jag använde mitt till att franka fram ett grönt och ett teal-färgat holo istället :)

 • Svara sminkjante 29 juli, 2009 at 20:28

  Jag älskar L8R G8R. Det är så snyggt.

 • Svara Emelie 9 augusti, 2009 at 20:43

  Alexlyndra> Ja det upplever jag också.

  kajsa> Så kan man också göra :) Tur att det kom till användning iaf.

  Sminkjante> Jo det är rätt häftigt.

 • Svara Potatisbruden ~ 25 juni, 2010 at 02:21

  Varför får du inte ha just grönt nagellack på jobbet? :O

  • Svara Emelie 4 juli, 2010 at 15:28

   En del arbetsplatser har policies när det kommer till uniformering och accessoarer. Jag har dock kört på med alla möjliga olika färger och det har gått bra :)

  Lämna ett svar

  Reklam