Hudvård

No7 Beautiful Skin Radiance Exfoliator

17 mars, 2014

No7 är ett märke från den brittiska kedjan Boots som bland annat stod bakom det superhypade anti-age serumet för ett par år sedan. De har ett stort hudvårdssortiment för olika hudtyper och problem och jag har under hösten och vintern bland annat testat Radiance Exfoliator för normal till torr hud.

no7-radiance-exfoliator

no7-radiance-exfoliator-close

Om produkten

Radiance Exfoliator är en krämbaserad peeling med runda små korn anpassad för normal till torr hy. Produkten kommer i en frostad transparent tub och är svagt rosatonad och har en svag doft. Krämen är rinnig och lite svår att dosera men peelingkornen är fler till antalet än man först tror.

Användning och resultat

Min yttorra hud flagar ofta på vintern och då är jag också i stort behov av en effektiv peeling som tar bort döda hudceller utan att torka ut och skapa nya problem. Peelingen är otroligt rinnig och jag brukar alltid råka ta alldeles för mycket. Peelingkornen är effektiva och det känns som att det är fler korn i peelingen än vad det ser ut vid första anblick. Den exfolierar riktigt bra och den krämiga basen gör att den inte känns uttorkande.

Sammantaget är det en helt okej skrubb som ger mer ”riv” än vad man tror. Tyvärr är förpackningen ingen designhöjdare och både doft, färg och konsistens gör ingenting för att produkten ska kännas lyxig att använda. Efter användning känner jag inte att huden blivit uttorkad men inte heller återfuktad vilket gör att jag tycker att peelingen passar bra in på de utpekade användarna, dvs. de med normal till torr hy. För extra effekt kan den även appliceras på torr hud. Det är sammantaget en helt okej budgetvänlig peeling.

Sammanfattning

  • Pris: 99 kr, 75 ml
  • Inköpsställe: Eleven, Kicks, Ica Maxi, Apotek Hjärtat, Lyko m.fl.
  • Kortfattat: effektiv plånboksvänlig peeling för normal till torr hy.
  • Betyg: 2,5/5

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam