Kroppsvård

Nivea Soft i samarbete med Manish Arora

7 maj, 2009

nivea_design

Kuriosa: Kate Perry bar klänningen längst till höger under årets MTV Europe Music Awards.

Varje år till sommaren släpps en limited edition av Niveas bästsäljande hudkräm Nivea Soft. I år har de för första gången samarbetat med en modedesigner som tagit fram utseendet på de tre burkar som släpps. Kollektionen har inspirerats av Aroras vår- och sommarkollektion Circus.

Jag kommer så väl ihåg mitt första möte med Nivea Soft. Det var sommaren 1998, jag var elva år och köpte min första Vecko Revyn någonsin. Tidigare hade jag bara läst Frida och Story, men nu ville jag läsa något mer ”vuxet”. Ja, jag kände mig väldigt vuxen när jag köpte Vecko Revyn. Allt är ju relativt.

En av anledningarna till att det blev just VR och inte någon annan tidning var för att det var med ett produktprov på just Nivea Soft tillsammans med tidningen. En liten dosa, men oj vad jag tyckte det var generöst. Jag använde snabbt upp krämen och sedan vred och vände jag på min veckopeng tills jag kunde köpa en stor burk. Jag var överlycklig. Och man kan väl kanske säga att mitt tycke för krämer började där. Under en sommar, för elva år sedan. Doften av krämen får alla minnen att komma tillbaka. Rätt sköna minnen. Inte så konstigt när det var på den tiden man var ledig 10 veckor varje sommar.

nivea_design2

nivea_design3

Årets limited edition förpackningar finns i butik från vecka 18 och cirka tre månader framåt. De innehåller 200 ml och kostar ca 49 kr.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam