Doft Recension Testat

Neotantric Fragrances Manic Love Woman

25 mars, 2009

neotantric

Som jag skrev tidigare har Neotantric Fragrances släppt två nya parfymer nu i vår, en för män och en för kvinnor. Jag har testat Manic Love Woman i ett par dagar och är faktiskt positivt överraskad. Det är en oerhört komplex doft, det kan till och med jag som inte kan särskilt mycket om dofter avgöra. Jag har aldrig stött på en sån här doft förut och i ärlighetens namn är det nog inget jag hade gett en chans om jag inte fått testa den.

Jag vet inte var jag ska börja med att beskriva den. Det jag fångar upp i början vet jag inte om jag halvt ogillar eller älskar. Det är träigt, som en, och riktigt riktigt syrligt. Tänk sura godisar. Jag låter notbeskrivningarna tala för sig själv för min näsa är för dålig på sånt här.

Toppnot: Gröna noter, bergamott och anis
Hjärtnot: Marina och ozona noter, ros och kashmirträ
Basnot: Persika, vit mysk, cederträ och liljekonvalj

Sammanfattningsvis kan jag bara säga att det här verkligen är en parfym ni bör lukta på om ni har chansen. Jag tror också att det är en av dessa dofter som man vid första sniffet antingen älskar eller hatar. Jag var inte överdrivet förtjust första gången jag testade den, men den har växt rejält hos mig. Den är verkligen speciell. Jag lovar!

Pris: 649 kr för 100 ml EdT hos bland annat Eleven, Accessora och Beauty by Grooming.

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Caroline Elisabeth på Beautylicious 26 mars, 2009 at 12:21

  Flaskan är ju hur häftig som helst! :)

 • Svara Inthemake 26 mars, 2009 at 14:14

  Kanonsnygg flaska, men jag gillade faktiskt herrdoften med än damen ;)

 • Svara makeupoholic 26 mars, 2009 at 21:55

  Jag har använt damdoften i drygt en vecka nu och är helt kär! För mig blev det också den där ”vadnudå?” reaktionen vid första sniffet men sedan har den bara växt :-)

 • Lämna ett svar

  Reklam