Hår Makeup Shopping

Några reafynd

31 december, 2009

Jag tycker mest att det är skitgrejer som reas ut i smink och skönhetsväg. I en del affärer skyltas det stort om rea i fönstren men när man sedan kommer in finns det ett litet 50 x 50 cm bord med några få prylar som verkar ha passerat utgångsdatum. Tråkigt. Så har det i varje fall varit i de affärer jag har besökt. Men det går att fynda lite prylar om man håller utkik, och det är precis vad jag har gjort idag.

Först hittade jag hårvårds och stylingprodukter med 50 % rabatt hos samma frisör som jag fyndade hos förut (Olssons Frisörer på Gränby Centrum i Uppsala). Det blev efter mycket velande till slut en Redken All Soft Velvet Whip och ett Goldwell Dualsenses Scalp Regulation Sensitive Shampoo. Prislappen för dessa båda hamnade efter avdragen rabatt på 249 kr vilket känns som en bra deal. Det ska bli spännande att se om Redkenprodukten får mitt hår att bli mjukt och glänsande och om schampot fungerar på min ömtåliga hårbotten.

harfynd

Sedan var jag in på Kicks som reade ut hela Helena Rubinsteins sminksortiment till halva priset. Jag passade på att köpa ett exemplar av den omtalade Lash Queen eftersom jag är i behov av en ny mascara. Den här var dessutom från Feather Collection (någon limited edition kollektion har jag för mig) och har ett fint mönster på hylsan. Det fanns bara bruna och gråa mascaror kvar så för min del fick det bli en grå. Och för den fick jag betala 152:50 kr vilket också känns som ett bra pris. Särskilt om det visar sig att den är bra. Jag återkommer med recension när jag har testat den ordentligt.

lashqueen

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Black Sugar 1 januari, 2010 at 19:19

  Kikar in för att tipsa dig om tävlingen som jag har på min blogg nu.
  Men upptäcker vilken spännande blogg du själv har, så jag passar på och frågar om vi ska följa varandra via bloglovin?

  Gott Nytt År!

 • Svara glamqueen 1 januari, 2010 at 18:31

  vilken Kicks är det som rear ut HR till halva priset?? me want too!! gratulerar till Lash Queen, det är verkligen en jättebra maskara. deras foundations är också svåra att slå.

 • Svara Emelie 1 januari, 2010 at 19:04

  Glamqueen> Det var Kicks på Gränby Centrum i Uppsala. Tyvärr fanns inte någon foundation i min färg, annars hade jag gärna testat color clone (?) som jag hört så mycket bra om.

 • Svara Emelie 6 januari, 2010 at 16:28

  Black Sugar> Jag använder mig inte av bloglovin, men jag har lagt till dig i mitt rss-flöde.

 • Svara h 6 januari, 2010 at 21:30

  hr har riktigt bra produkter!

 • Lämna ett svar

  Reklam