Tips Verktyg och borstar

Några nya penslar

28 januari, 2008

Sminkan har pratat så mycket om penslarna från Smink och Perukmakaren att jag var tvungen att åtminstone kolla in dem. Jag gick därifrån med fyra nya penslar. Två stycken platta i ponnyhår, en tjockare rund mårdhårspensel och en snedskuren syntetisk eyelinerpensel. Ponnyhårspenslarna är hur mjuka som helst! Det är som att smeka en fjäder mot huden. Mina penslar från kitet som jag skrev om tidigare är ganska vassa jämfört med dessa. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad varje pensel kostade, men alla fyra gick på 170 kr i alla fall. Tror den dyraste av penslarna låg på runt 60-70 kr. Inte särskilt dyrt alltså.

Jag rekommenderar verkligen ett besök hos Smink och Perukmakaren. Butiken ligger på Renstiernas gata 21 i Stockholm. Behöver jag säga att jag kommer gå dit fler gånger?

Relaterade inlägg

9 kommentarer

 • Svara sminkjante 28 januari, 2008 at 19:17

  Jag har sett att det går att ringa dit och beställa. Bra om man inte bor i Stockholm.

 • Svara Emelie 28 januari, 2008 at 19:29

  sminkjante> Ja jag tror att man kan beställa mot postförskott. Det är jättebra, men då måste man nästan veta exakt vad man ska ha.

 • Svara Kristina 28 januari, 2008 at 20:06

  Kul med nya penslar:)

  Btw har bytt bloggadress så du kan väl byta i länklistan:)

  (Fd eyeonbeauty.tjejsajten.se)

 • Svara Emelie 28 januari, 2008 at 20:08

  Kristina> Det ska jag göra :)

 • Svara ash 29 januari, 2008 at 01:20

  Åh jag har tänkt gå dit i jakt på en lagom rougeborste. Nåt i stil med MAC #116, tror du det kan finnas där? Jag var inne på Kreatima på Sveavägen och kollade men deras sortiment var väldigt litet tyckte jag.. hade höga förhoppningar om konstnärsborstar innan :P

 • Svara Emelie 29 januari, 2008 at 06:05

  ash> Jag tror säkert att du kan hitta något liknande. De hade väldigt många olika penslar. Bland annat en duo-fibre brush. Fast den var tyvärr inte så billig.

 • Svara Sminkan 1 februari, 2008 at 06:12

  Kul att du gick dit och att du blev nöjd! Jag älskar Smink och Perukmakaren! Blir alldeles lycklig bara av att kliva in genom dörren!
  Jag borde ta mig dit och köpa på mig lite lösfransar och glittergel för att göra eyeliner till fesst med.
  Kan tänka mig ett par penslar också, det brukar alltid åka med.
  Smink och Perukamakaren förtjänar all uppmärksamhet de kan få, tycker jag. Humana priser och enormt färgutbud, plus alla roliga teatersmink-grejer. Vem vill inte ha en flaska snor&slem hemma? ;-)

 • Svara Sminkan 1 februari, 2008 at 06:13

  Jag menar fest med ett s…
  Hanterar inte mina nya superkänsliga touch-tangenter…

 • Svara Emelie 1 februari, 2008 at 09:14

  Sminkan> Lösögonfransarna kollade jag på men köpte inga då. Men ska säkert dit fler gånger :)

  Haha nja snor och slem kan jag nog klara mig utan. Men är riktigt sugen på en av de där lösnäsorna. Vore perfa att ha på kontoret hehe ;)

 • Lämna ett svar

  Reklam