Naglar

Nagelstärkare från Trind

19 maj, 2010

Mina naglar har sällan varit i sämre skick än nu. När jag kollar tillbaka på NOTD-bilder som är äldre än ett år så saknar jag de långa naglar jag hade då. Mina naglar har blivit så sköra och uppluckrade nu att de går av hela tiden. Ofta långt in också. Men nu har jag köpt en Trind Nail Repair för jag har faktiskt läst mycket bra saker om den. Jag vet att den inte fungerade för SaintBella, men den fungerade för Heartcore Therése och jag hoppas att den fungerar för mig. Den innehåller formaldehyd vilket kanske inte är det bästa ämne att utsätta sig för och man får vara försiktig vid användning av denna. Om man märker att det börjar sticka eller dunka under naglarna ska man genast avsluta användningen.

Jag kommer köra en 14-dagars intensivkur med produkten och återkommer med resultatet sedan. Jag har tagit en före-bild också så att jag kan jämföra med hur naglarna ser ut om två veckor.

Trind Nail Repair kostar 129 kr hos bl.a. Kicks och Åhléns.

Relaterade inlägg

15 kommentarer

 • Svara Olivia Lindström 19 maj, 2010 at 15:56

  Jag använder Nail Repair som baslack för alla mina manikyrer (en gång/vecka), fungerar alldeles utmärkt!
  Har starka naglar som varken skivar sig eller bryts av och jag har aldrig fått ont av produkten så jag tycker absolut att den är värd att pröva!

  /Olivia

  • Svara Emelie 19 maj, 2010 at 18:41

   Om den fungerar för mig har jag också tänkt använda den som underlack en gång i veckan sedan.

 • Svara Kajsa 19 maj, 2010 at 16:08

  För mig har det alltid funkat skitbra!

  • Svara Emelie 19 maj, 2010 at 18:44

   Det låter lovande!

 • Svara Kristin 19 maj, 2010 at 18:36

  Hej!

  Jag har testat nagelstärkare, men dock inte just denna.
  Däremot – har du ätit Silica? Mina naglar växer som gräs och blir riktigt stabila av det. Mitt hår ska vi inte prata om hur det växer när jag äter det dock… :)

  • Svara Emelie 19 maj, 2010 at 18:44

   Hej!

   Nej jag har inte testat Silica. Jag har funderat över det men jag är så dålig på att komma ihåg att ta tabletter att jag förmodligen skulle glömma bort dem också.

 • Svara SaintBella 19 maj, 2010 at 21:03

  Jag hoppas den funkar bättre för dig :)
  Men lova att du slutar använda den om det sticker eller bränner det allra minsta, okej? Det är väl inte direkt farligt, men ”såren” som syns på mina naglar i länken sitter fortfarande kvar…
  Det började som en liten stickning i ena lillfingret, sen brände det sa**n några dagar senare.
  Skumt hur naglar kan reagera så olika…

  • Svara Emelie 19 maj, 2010 at 21:11

   Jadå, det är din bild jag har i huvudet och vid minsta onda aning åker det väck.
   Ja det är konstigt att naglar kan reagera så olika, men det har nog mer att göra med om man är känslig mot något ämne.

 • Svara Therése (Heartcore) 19 maj, 2010 at 22:49

  Hoppas det funkar för dig också! Jag har inte använt Trind på jättelänge men naglarna håller sig fortfarande i fint skick och växer sig långa. Vet inte om det har långtida effekt eller om mitt baslack (Essie’s protein base coat) helt enkelt räcker för att underhålla naglarna nu.

  • Svara Emelie 20 maj, 2010 at 10:16

   Det låter bra. Bara man får upp en stark bas kanske det räcker med att vårda naglarna sedan.

 • Svara Ninni 20 maj, 2010 at 09:06

  Jag håller också på och kämpar med den där just nu (fast jag har den gamla förpackningen av samma produkt). Inga andra nagelstärkare har funkat för mig tyvärr så man får stå ut med formaldehyden tyvärr. Jag har bara så jädra svårt för att bara köra stärkaren att jag vissa dagar ändå kör nagellack med denna som underlack.

  • Svara Emelie 20 maj, 2010 at 10:17

   Jag ser inget problem med om man vill lägga nagellack ovanpå. Så länge nagelstärkaren läggs på först borde det inte göra någon skillnad. Jag kommer att måla naglarna som vanligt under tiden jag använder den här, trots att jag måste ta bort det varje dag.

 • Svara Basteth 24 maj, 2010 at 22:01

  En till som trillat dit på detta finfina tips efter att ha läst om det här och på lite andra ställen. Mina naglar är i så sorgligt skick att man knappt vill göra något med dem. Var lite tveksam till om jag skulle våga ha vanligt lack över, men då kör jag också på det.:) Vårar du vågar jag.:)

  • Svara Emelie 25 augusti, 2010 at 23:28

   Vågade du? Jag kör fortfarande den här nagelstärkaren som baslack någon gång i veckan för att naglarna ska fortsätta vara starka. Det funkar jättebra.

  Lämna ett svar

  Reklam