Recension

Recension: Mirenésse Secret Weapon Mascara

12 december, 2008

Ett ganska stort prov av den här mascaran följde med beautybag nummer tre och jag har nu testat den tillräckligt för att kunna ge ett utlåtande om den. Jag gillar dessa mascaror som tvättas av i tuber så jag var entusiastisk när jag äntligen fick chansen att prova Secret Weapon som jag hört ska ge lite mer volym än Blinc.

Det började rätt bra, jag märkte av volymen på en gång och fick relativt tjocka fransar. Jag tycker dessutom att den höll ganska bra, inga flagor under ögonen framåt kvällen, förutom om jag råkat klia mig i ögonen, då blev jag lite grådassig under ögonen.

Men efter bara någon vecka började mascaran torka och gick inte alls att använda. Visst, det kom färg men tillsammans med färg fick man även fransarna fulla med små klumpar. Det blev inte alls snyggt! Jag vet inte om jag fått ett dåligt exemplar, men om de blir torra så här fort så är det inte alls mycket att hurra för.


Torr och klumpig. Inte okej!

Jag får betygsätta den här mascaran utifrån helhetsintrycket och det är att den inte är dålig, men inte särskilt bra heller. Jag kommer nog inte att köpa den här igen, då lägger jag hellre vantarna på Too Faceds Lash Injection som jag vet är bra.

Betyg: 2/5
Pris: 249 kr

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara linda 12 december, 2008 at 23:31

  Har också provat denna, ingen hit för fem öre..

 • Svara Marybeth 13 december, 2008 at 00:27

  Jag upplevde också att den torkade väldigt fort!

  Jag valde ändå att köpa super long i fullstorlek och hittills har den inte torkat iaf.. Det kanske var så att dom var väldigt snåla med innehåll i testern? Jag vet inte vad det beror på annars..

 • Svara Emelie 15 december, 2008 at 19:59

  linda> Nej verkligen inte.
  Marybeth> Ja det skulle kunna vara så, men synd i så fall att man inte hann testa den ordentligt.

 • Lämna ett svar

  Reklam