Favoriter Hudvård Kroppsvård Makeup

Mina 10 absoluta favoriter, hösten 2007

13 november, 2007

Lipgloss Bitch utmanade oss för någon vecka sedan att lista våra 10 absoluta favoriter: säkra kort och sådant vi köper om och om igen. Nu har jag äntligen lyckats få ihop en lista. Men utan inbördes ordning – för det blir alldeles för svårt då!

10 favoriter

 • Sultana of Soap från Lush har den superdupergodaste doften av nougat och bakelser. Eufori!
 • Juice Beauty Nutrient Moisturizer är en riktigt återfuktande kräm för torr hy men som ändå får huden att se matt ut utan att den känns torr. Toppenprodukt.
 • HTH, så oglamouröst det kan bli – men bra grejer behöver inte alltid ha ett glammigt namn och kosta en förmögenhet. Absolut bästa budgetkroppskrämen enligt mig. Är trogen användare av denna sedan barnsben.
 • Crazy Libelulle Les Divines Alcoves. Den gula heter Aux Anges och doftar helt underbart av jasmin, jasmin och jasmin. Har aldrig mött en doft som denna tidigare och nu börjar jakten på denna doft fast i flaska.
 • Stila Perfecting Concealer. Den enda concealer som jag inte övergett inom två veckor. Denna funkar till alla plitor och även under ögonen. Går att få exakt så täckande man vill. Dessutom är den tokdryg!
 • Paula Dorf krämrouge. Jag har färgen Doll Face och jag har svårt att jag någonsin kommer att överge krämrouge igen. Resultatet blir helt enkelt exakt så naturligt som jag vill ha det.
 • L’Oreals Microdermabrasionkit är en mycket mycket bra mekanisk peeling till en billig peng. Detta är numera den enda mekaniska peeling jag använder. Både mamma och syrran har fått ett eget exemplar och de är också väldigt nöjda.
 • Kanebo 38 Silk performance är den bästa mascaran jag har testat i alla kategorier utom en – nämligen volym. Så där har den fått en utmanare. Men när det kommer till färg, pris och särskilt hållbarhet så får den absoluta toppbetyg. Sitter som berget för både svett och tårar men tvättas lätt bort med ljummet vatten utan att ge en pandaögon.
 • MAC Technakohl kajalpenna är en riktigt bra penna med skön konsistens och lång hållbarhet. Den går att sudda om man vill men eftersom den är självvässande kan man även få en riktigt skarp kant. Har en brun till vardags och en svart till fest.
 • Lily Lolos foundation – läs min recension så förstår ni varför.

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Mia 13 november, 2007 at 16:34

  Jag är intresserad utav Mac’s Techna Khol. Blir lite sugen på dem. :-)

 • Svara Emelie 13 november, 2007 at 16:57

  Mia> Jag gillar dem jättemycket. Tidigare hade jag isadoras eller maybellines kajal men nu använder jag bara dessa.

 • Svara SantaCarolina 15 november, 2007 at 08:44

  Såååå…nu har jag också hittat hit och bytt länken! Fin sida!

 • Svara Sminkan 18 november, 2007 at 19:08

  HTH är ju en klassiker!
  Kul att se dina favoriter!

 • Svara Emelie 18 november, 2007 at 23:21

  SantaCarolina> Tack :)

  Sminkan> Ja den är absolut en klassiker!

 • Svara Sica 19 november, 2007 at 10:32

  Hej! Jag gillar din blogg och du har blivit nominerad till en tävling hos mig – VECKANS BLOGG! Du tävlar mot 4 andra bloggar om att bli framröstad av läsarna som veckans blogg och därmed få chansen att bli månadens blogg! Alla nominerade kommer strax upp hos mig. Håll utkik – och lycka till! /Sica
  http://www.sicastyle.blogg.se

 • Svara Emelie 19 november, 2007 at 11:44

  Sica> Roligt att du gillar bloggen :)

 • Lämna ett svar

  Reklam