Shopping

Min beställning av China Glazes Cirque du Soleil

26 november, 2012

China Glaze släppte nyligen en kollektion nagellack döpt efter den i USA bioaktuella filmen Cirque du Soleil. Jag skrev om dem i början av november och var snabb med att lägga en beställning hos Head2Toe Beauty på de fyra nagellack ur kollektionen jag blev mest nyfiken på.

När jag väl fick se dem i verkligheten var det dock bara ett som jag blev nöjd med. Det vita. De andra var sådär och de mörka glitterlacken var skirare än jag tänkt mig. Särskilt Whirled Away är svår att måla med eftersom man i princip bara får upp den genomskinliga basen utan något glitter på. Jag kommer dock att ge dem en chans och det gröna kanske överraskar när det väl är på nageln.

It’s A Trap-Eez! Running in Circles.

Get Carried Away, Whirled Away.

Vilket av lacken skulle ni vilja att jag visade först?

Köpinformation

China Glazes nagellack innehåller 14 ml och har ett rekommenderat pris på 99 kr. De finns att köpa hos bland annat Kicks och Eleven. Just denna kollektion ser inte ut att komma till Sverige men finns att handla hos bland annat Head2Toe Beauty, 8ty8 Beauty, Transdesign och Nailsupplies. Där kostar varje flaska runt 3.50 USD.

Kom ihåg att moms kan tillkomma på produkter som beställs från ett land utanför EU.

Relaterade inlägg

3 kommentarer

  • Svara Ninni 26 november, 2012 at 12:39

    Snälla visa Whirled away, det är jag supernyfiken på. :-)

  • Lämna ett svar

    Reklam