Hudvård Kroppsvård

Medstop introducerar Swiss Pharmacy

23 april, 2010

Medstop är en av de nya aktörerna på apoteksmarknaden och de lanserar nu sitt egna hud- och kroppsvårdsmärke. Märket heter Swiss Pharmacy och består av tre olika serier som tillgodoser flera hudtypers olika behov. Produkterna är dermatologiskt testade och utvecklade i samarbete med schweiziska hudvårdsexperter.

 • Daily Care
  Ett brett apotekssortiment bestående av ansiktsprodukter för olika hudtypers behov samt ett urval kroppsprodukter både med och utan parfym. Här hittar du också herrprodukter för varje dag med en maskulin doft. Produkterna är dermatologiskt testade och ögonprodukterna  är dessutom opthalmologiskt testade, dvs. testade runt ögonområdet. Pris 35-69 kr.
 • Extra Care
  En trygg och säker kroppsserie bestående av behovsanpassade produkter med fokus på funktion. Varje ingrediens är noga utvald och finns där för en anledning. Serien är oparfymerad för att minska risken för hudirritation, samtidigt som den vårdar och skyddar. Pris 39-79 kr.
 • Silver Line
  Vardagslyx i form av mjuk rengöring och sköna ansiktscremer. Silver Line är anpassad för olika behov och är utvecklad utifrån moderna formuleringar. Produkterna ger en mjuk och len känsla – en nischad serie för dig som önskar det lilla extra. Pris 79-149 kr.

Jag blev imponerad över hur många produkter det finns och att de finns för så många olika hudtyper. Konceptet med olika linjer känns lite som Apotektet och ACOs idé med en budgetlinje (ACO vs. Daily Care) och en lite lyxigare linje (ACOs Cliniderm vs. Silver Line). Jag tycker dock att det är bra att man kan shoppa bra hudvård utifrån olika kostnadsnivåer och behov och ser fram emot att se dessa i butik.

Produkterna säljs alltså endast på Medstops apotek och landar i butik någon gång i maj. Jag har tyvärr inte tillgång till varken lanseringsdatum eller priser men kommer att uppdatera med detta om jag får tag på informationen. Produkterna lanseras i butik under vecka 17, dvs. denna vecka.

Jag fick hem ett väldigt fint pressutskick idag. Det var lite tanke bakom det hela och det var fint i sin stilrena enkelhet. Här kan ni också se de produkter som jag har fått möjligheten att testa. Det är tre produkter ur Silver Line serien: Silky Cleansing Mousse, Moisturising & Protecting Day Cream samt Caring & Nourishing Night Cream. Produkterna är färgmärkta efter vilken hudtyp de passar. Rosa för torr/känslig hy, blå för normal/blandad hy och grön för fet hy.

Krämburkarna påminner mig lite om Cliniques.

Relaterade inlägg

10 kommentarer

 • Svara Helena 23 april, 2010 at 18:26

  Jag är sjukt nyfiken på cleansing moussen!! Var det förresten dom som skulle komma med ansiktskräm med spf?

  • Svara Emelie 23 april, 2010 at 18:38

   Ingen spf i dessa vad jag förstår. Du kanske tänker på La Roche Posay?

 • Svara Des 23 april, 2010 at 20:57

  Spännande! Mitt utskick skulle komma nästa vecka, undrar om vi får samma produkter?

  • Svara Emelie 24 april, 2010 at 20:44

   Det skulle mitt också har gjort egentligen men min brevbärare kanske var extra snabb? ;) Ja det ska bli kul att se!

 • Svara badbomben 24 april, 2010 at 05:35

  Finheter, väldigt stilrent och kliniskt posh(?!) förpackat. Och kissen <3

  • Svara Emelie 24 april, 2010 at 20:44

   Ja kissen är finast.

 • Svara Kerstin 24 april, 2010 at 16:39

  Detta låter onekligen väldigt spännande!

  • Svara Emelie 24 april, 2010 at 20:44

   Ja visst gör det. Jag är riktigt nyfiken på produkterna :)

 • Svara Sara 21 juli, 2014 at 23:15

  Vad tyckte du om dagcremen? /sara

  • Svara Emelie 17 augusti, 2014 at 10:44

   Det minns jag tyvärr inte längre, det var så länge sedan och jag tror inte ens att märket finns kvar i Sverige.

  Lämna ett svar

  Reklam