Makeup

Maybelline Vivid Matte Liquid

16 juli, 2016

Maybelline Vivid Matte Liquid beskrivs som en ny typ av läppstift i sex nyanser som precis landat i butik. Produkten är som ett flytande läppstift med sammetslen matt finish med en ny applikator för enklare applicering.

maybelline-vivid-matte-liquid-lipglosses

Maybelline Vivid Matte Liquid

(rek. pris 99 kr)

  • Nude Thrill
  • Nude Flush
  • Coral Courage
  • Electric Pink
  • Berry Boost
  • Rebel Red

maybelline-vivid-matte-liquid-lipglosses-3 maybelline-vivid-matte-liquid-lipglosses-2

Konsistensen på dessa är luftig och nästan moussig och påminner en del om NYX Soft Matte Lip Cream. De är rikligt pigmenterade och ett svep räcker i princip för hel täckning. De mörkare färgerna kan man dock få jobba lite med runt kanterna för att få en jämn färg. Hållbarheten är okej med tanke på att de aldrig torkar till och blir helt matta. De behåller en lätt fuktig finish hela tiden vilket också bidrar till att läpparna inte känns det minsta torra. De försvinner dock snabbt så fort man äter eller dricker något och de knalligare färgerna ger den inte så smickrande läppstiftskanten på insidan av läppen. Applikatorn känns inte som något nytt utan är en lång och rak doe-foot.

Jag hade gillat dessa om det inte hade varit för en mycket uppenbar detalj – nämligen doften, och även smaken. För dessa smakar starkt av någon söt och samtidigt blommig parfym i oändlighet. Jag har inget emot smaksatta läpprodukter – men jag vill inte ha parfym i munnen och när jag använder dessa kan jag inte tänka på annat. Så för min del går de fetbort, vilket är synd eftersom de känns sköna på läpparna och finns i flera fina färger. Är ni ändå nyfikna på dem, se till att testa dem innan köp, de smakar precis likadant som de luktar.

maybelline-vivid-matte-liquid-lipglosses-4 maybelline-vivid-matte-liquid-swatches

Köpinformation

Maybelline Vivid Matte Liquid finns i butik nu och kostar 99 kr, 5 ml.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam