Makeup

Maybelline Lasting Drama Gel Liner

20 september, 2015

Den här trion av kajalpennor från Maybelline kom i ett utskick för ett litet tag sedan och jag var nära att avfärda dem direkt eftersom förpackningen såg så oerhört tråkig och vardaglig ut. Men jag är glad att jag faktiskt testade dem för innanför det intetsägande yttre fanns riktigt fina pennor med trevlig konsistens.

maybelline-lasting-drama-gel-liner

Maybelline Lasting Drama Gel Liner är precis som det låter kajalpennor i en mer gelliknande konsistens. Så som många kajalpennor är nu för tiden. De skruvas upp ur förpackningen och de glider på som en dröm. Ja, åter igen en av fördelarna med dessa gelpennor.

Den svarta är riktigt kolsvart och den bruna och blåa hade till min stora förvåning ett mycket fint metalliskt sken över sig. De var väldigt lätta att applicera och hållbarheten var också den väldigt bra. Jag vet inte om de utlovade 24 timmarnas hållbarhet stämmer men de är tåliga och håller i alla fall hela dagen.

maybelline-lasting-drama-gel-liner-swatches

Black, Volcanic Bronze och Sapphire Strenght.

Köpinformation

Maybelline Lasting Drama Gel Liner finns i butik nu och kostar 89 kr styck.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam