Naglar

Maybelline Colorama Blackout nagellack

13 november, 2012

För ett tag sedan fick jag lite nyheter ur Maybellines sminksortiment hemskickat. Bland annat några färger ur den ganska nya nagellacksserien Colorama. Jag testade det svarta 677 Blackout som är ett nattsvart krämlack och blev förvånad över hur täckande det är i ett enda lager. För mig som enbart använder svart nagellack som bas till andra skirare nagellack är det suveränt att bara behöva måla ett lager. Penseln är lite smalare än exempelvis IsaDoras Wide Brush och väldigt lätt att måla med.

Jag kan varmt rekommendera den här färgen om du är ute efter ett högpigmenterat svart nagellack som täcker med ett enda lager. Torktiden var dessutom kort.

Swatch av Maybelline Colorama 677 Blackout. Ett lager utan topplack.

Köpinformation

Maybelline Colorama nagellack innehåller 7 ml och har ett rekommenderat pris på 39 kr. Coloramaserien innehåller 20 olika nyanser. Du hittar märket hos bland annat Kicks, Åhléns och större stormarknader som Ica Maxi.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Camilla 14 november, 2012 at 11:26

  Det låter ju jättebra, gäller bara att hitta ett!

  • Svara Emelie 14 november, 2012 at 18:17

   Håll utkik på Kicks och Åhléns. Där vet jag att jag har sett dem.

 • Svara Sminkan 14 november, 2012 at 16:55

  Bra tips! Svarta lack behövs ju alltid i samlingen.

  • Svara Emelie 14 november, 2012 at 18:30

   Ja de gör ju det. Nu är det bara jakten på ett bra vitt krämlack som återstår. Tyvärr var det vita från Colorama inte täckande på långa vägar.

   • Svara Sminkan 15 november, 2012 at 12:55

    varför är det så svårt att göra vitt, kan man ju undra? Men bra med ett budgetsvart alla fall. Jag funderar på att slå till på ett lyxsvart också, DL Fade to Black, men jag försöker stilla mig lite.

    • Svara Emelie 18 november, 2012 at 19:11

     Just Coloramas vita verkar inte vara gjort för att vara täckande utan mer som ett sheer-lack. Men ja, bra vita täckande krämlack är svåra att hitta tyvärr.

 • Svara Sandra - hotnailpolish 10 maj, 2013 at 12:57

  Köpte det här för några månader sedan efter ditt tips och är helt okej-nöjd. För min del täckte det inte helt och hållet på ett lager nämligen. Men jag lär mig jobba med det. Nästa budgetsvarta att testas är Nordic Caps! Mitt favoritvita hittills är Alpine Snow

  • Svara Emelie 14 maj, 2013 at 20:17

   Jag är fortfarande nöjd med mitt och använder det flitigt. Hoppas du blir mer nöjd med det nya.

   Jag tycker Alpine Snow är jobbig att lacka med men färgen är det inget fel på.

  Lämna ett svar

  Reklam