Hudvård Makeup

Maybelline Baby Lips

7 maj, 2014

maybelline-baby-lips-kartong

maybelline-baby-lips-hylsor

För några veckor sedan skrev jag om att de omtalade läppbalsamen Maybelline Baby Lips lanseras på bred front i Sverige. Nu har de äntligen landat i butik och några testex har även landat hemma hos mig. Man frågar sig ju om de kommer att leva upp till förväntningarna? Innan jag berättar vad jag tycker kan vi kika närmare på vad som egentligen utlovas.

Med innehåll av bland annat en asiatisk läkeväxt vid namn Centella Asiatica återfinns även ingredienser som aloe vera, sheasmör, vitamin E och honung. Läppbalsamen sägs tillföra omedelbar fukt och fortsätta återfukta upp till åtta timmar efter applicering. Baby Lips kommer i sex olika varianter varav tre färgade samt tre ofärgade varav de sistnämnda även innehåller SPF 20.

maybelline-baby-lips-tinted

Peach Kiss, Pink Punch, Cherry Me

 • Peach Kiss – doft av persika samt en svagt hudfärgad tint.
 • Pink Punch – doft av passionfrukt samt en rosa tint.
 • Cherry Me – doft av körsbär samt en röd tint.

maybelline-baby-lips-untinted

Intense Care, Hydrate, Freshen.

 • Intense Care – doft av körsbär och mandel samt innehåller SPF 20.
 • Hydrate – doft av citron och basilika samt innehåller SPF 20.
 • Freshen – doft av mint samt innehåller SPF 20.

Jag har testat fyra av de olika ceraten och även om jag inte blev tagen på sängen av dess förträfflighet måste jag ändå säga att jag gillar dem. Speciellt de färgade och särskilt med tanke på priset. Mina favoriter är det röda och det rosa som ger en jämn men skir tint på läpparna och det gula har jag regelbundet använt innan sänggåendet. Inte en enda gång har jag vaknat upp med torra läppar. Jag förstår inte hypen men gillar dem skarpt för det låga priset och kan varmt rekommendera dem.

Är du nyfiken på Baby Lips?

Köpinformation

Maybelline Baby Lips kommer i 6 varianter och kostar 39 kr styck. De finns att köpa hos bland annat Kicks, Åhléns, H&M, Cubus, Lindex, Coop och Ica.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara FruVesa 7 maj, 2014 at 21:37

  Vilken skulle du rekommendera mest om man bara vill köpa en?

  • Svara Emelie 7 maj, 2014 at 21:50

   Min favorit är Cherry Me. Den ger samma effekt som när man biter sig i läppen för att få mer färg. Dvs, ger diskret med färg och piggar upp vilket ansikte som helst.

 • Svara Lackert 8 maj, 2014 at 00:18

  Måste kolla efter dom i morn när jag ska in till stan, tror jag vill ha peach :)

  • Svara Emelie 12 maj, 2014 at 22:31

   Gör det! Peach är den enda som har lite skimmer i sig.

 • Svara Emilie/Krex 8 maj, 2014 at 19:28

  köpte på mig cherry me häromdagen, men för mig var det katastrof. 5-10 min efter applicering hade mina läppar skrynklat ihop sig och blivit hårda .(( men nu har jag visserligen exceptionellt torra läppar.

  • Svara Emelie 12 maj, 2014 at 22:32

   Oj då! Låter ju inte bra. Jag tycker istället att mina läppar blir mjukare med dessa.

  Lämna ett svar

  Reklam