Shopping

The Man Box – hösten 2013

3 november, 2013

Den här månaden är det inte bara alla Glossyboxprenumeranter som får en rolig överraskning i brevlådan utan även alla som prenumererar på männens motsvarighet The Man Box.

Höstens box innehåller produkter för att göra övergången till den kalla årstiden enklare. Bland produkterna hittar vi saker för både ansikte, hår och kropp varav hela två produkter är i originalstorlek.

Det här är innehållet i min The Man Box:

manbox-oktober-2013

  1. L’Occitane – Almond Shower Gel (190 kr, 250 ml)
  2. Bangstyle – Firm Matte Clay (179 kr, 60 g)
  3. Bulldog – Original Shave Gel (79 kr, 175 ml)
  4. Grazette Crush Black Violet – Anti-Age Repair Mask (185 kr, 250 ml)
  5. Vichy – Normaderm Hyaluspot (159 kr, 15 ml)

I mina ögon är det här en helt okej box med lite av varje att testa. Duscholjan medföljde även i Glossybox tidigare i år och är en riktigt trevlig produkt. Hårlera med matt effekt verkar vara populärt hos många män (och kvinnor också för den delen) och plitor i ansiktet kan ju även män få. Jag tror faktiskt att just Hyaluspot kan upplevas som en unisexprodukt på grund av utseendet. Huden i ansiktet kan alltid må bra av snällare produkter i samband med hyvelrakning och inpackningen som i första hand är till för tunt hår fungerar reparerande och vårdande på både hår och hårbotten.

Prenumererar du eller någon närstående på The Man Box?

Köpinformation

The Man Box är en prenumerationstjänst där du för 169 kr per gång, varannan månad får hem en box med fem groomingprodukter. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera. Mer information hittar du på Glossybox/The Man Box hemsida.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam