Make Up Store Hot Pink läppenna

9 kommentarer

Idag kom en sån där fix idé igen. Jag fick för mig att jag behövde en matt läppenna med detsamma för då kommer jag få skitsnygga läppar. Ja det var i varje fall vad jag tänkte. Och det var en speciell läppenna som jag hade i åtanke – nämligen Hot Pink från Make Up Store. Jag såg den hos Linda och tyckte den var skitsnygg. Jag kommer nog köra på samma sorts look som henne. Denna läppenna tillsammans med en neutral ögonsminkning.

Det är förresten min allra första inköpta läppenna. Jag tycker egentligen det känns som en onödig produkt, men för att få den looken jag är ute efter kommer den nog bli perfekt. Ni får se någon dag :)


Här med läppglanset 130 från Biotherm.

Annons:

9 kommentarer till "Make Up Store Hot Pink läppenna"

 1. Kerstin
  20 mars, 2009 (5 år sedan)

  Vilka bilder! Ser ut som en fin sminkannons! Du borde få betalt =)

  Svara
 2. Purity
  20 mars, 2009 (5 år sedan)

  Supersnygg, är sugen på något liknande själv!

  Svara
 3. Malin
  20 mars, 2009 (5 år sedan)

  Den var verkligen supersnygg, speciellt med glanset på! :)

  Svara
 4. CrazyNails
  21 mars, 2009 (5 år sedan)

  Blev väldigt snyggt ändå!

  Svara
 5. Sminkan
  21 mars, 2009 (5 år sedan)

  Vad fina läppar du har!

  Svara
 6. Fru Choklad
  21 mars, 2009 (5 år sedan)

  Oh la la! Snygg! Jag ska på klubbkväll på torsdag och då ska jag spana in den lite extra.

  Svara
 7. Maria
  23 mars, 2009 (5 år sedan)

  Nu poppade samma fixa idé upp i min skalle ;) Sjukt snyggt, och dina läppar är verkligen HOT! :D

  Svara
 8. Elva
  23 mars, 2009 (5 år sedan)

  Och jag som tycker läppstift är helt onödigt när man får det så mycket snyggare med läppenna och läppglans. Sitter bättre, bättre precision och längre hållbarhet och hygien samt tar mindre plats.

  Själv letar jag fortfarande efter det perfekta rosa läppstiftet men har tyvärr inte hittat det ännu.

  Svara

Kommentera