Naglar

MAC Earthly Harmony Nail Laqcuer

31 oktober, 2010

mac_np_earthlyharmony0a.jpg

MACs nagelkollektion Nail Trend F/W ’10 har funnits i MAC-diskarna ett tag nu och även fast jag sett bilder på färgerna tidigare har jag inte varit mer än medelintresserad av dem. Men efter att ha kollat på swatches en gång till beslutade jag mig för att det beige Earthly Harmony med guldigt mikroglitter var tillräckligt unik för att fattas i min nagellackssamling så därför införskaffades det i veckan.

Jag är inte upp över öronen förtjust i MACs nagellacksformula och i min mening är det väldigt varierande kvalité. En del lack är helt okej medan andra är riktigt jobbiga att få fina. Jag har inte målat med denna ännu så jag vet inte om det är ett toppen- eller bottennapp kvalitétsmässigt. Färgmässigt är jag dock mycket nöjd.

MACs nagellack kostar 140 kr, 10 ml och finns i de svenska MAC-diskarna i Stockholm, Göteborg och Malmö samt på Kicks.se.

mac_np_earthlyharmony0b.jpg

mac_np_earthlyharmony2.jpg

mac_np_earthlyharmony.jpg

Relaterade inlägg

12 kommentarer

 • Svara Emma 31 oktober, 2010 at 18:48

  Den är väldigt fin köpte denna och Jade Dragon.

  • Svara Emelie 31 oktober, 2010 at 19:54

   Jade Dragon är också fin men den tilltalade mig inte tillräckligt mycket för att det skulle bli ett köp.

 • Svara Caroline 31 oktober, 2010 at 19:24

  Det är riktigt snyggt men tyvärr lite för högt pris i Sverige!

  • Svara Emelie 31 oktober, 2010 at 19:55

   Ja tyvärr är det ju så med i princip alla märken som finns att tillgå i USA också. Det är synd att det är så för jag personligen konsumerar mindre ju dyrare det är (no shit liksom :) ). Men det är väl bara att acceptera liksom. För jag tvivlar på att det kommer ändras.

 • Svara Veronica 31 oktober, 2010 at 19:49

  Det är ett jättefint lack men hållbarheten är sisådär. Men det är såpass unikt att det är värt att äga tycker jag. Jag är superförtjust i det. Men jag är ju Queen of taupe också ;-)

  • Svara Emelie 31 oktober, 2010 at 19:56

   Plus för att det är unikt, minus för den mindre bra kvalitén. Där borde MAC skärpa sig och fokusera lite mer på kvalité än att lansera femtioelva nya kollektioner varje år.

 • Svara emilie 31 oktober, 2010 at 22:08

  Åh vad fint det var :) Jag väntar fortfarande på mitt bad fairy (skickades måndags och skulle beräknas vara framme hos mig efter 3-5 arbetsdagar) vilket borde varit i fredags eller något, men på måndag kanske :D Jag var lite sugen på det gröna och det blå lacket ur Nail Trend F/W ’10 meen jag har ju hört lite om kvalitétråk och lite för höga priser så jag håller mig nog undan :P

  • Svara Emelie 6 november, 2010 at 18:37

   Hoppas du får det snart! Jag tycker bara de riktigt speciella färgerna är värda att köpa, annars väljer jag hellre ett annat märke.

 • Svara Carina 31 oktober, 2010 at 22:31

  Angående Bonder: Tack så mycket för ditt tips! :)

  • Svara Emelie 6 november, 2010 at 18:38

   Så lite så :)

 • Svara makeupoholic 1 november, 2010 at 17:34

  Oj, det ser ju jättefint ut! Jag har inte ett enda (!) MAC-lack i min samling faktiskt. Ska bli spännande att se hur det här ser ut på, och höra hur formulan är.

  • Svara Emelie 6 november, 2010 at 18:39

   Jag hoppas att formulan är bra. Har inte hunnit testa den ännu men när jag väl gör det hoppas jag kunna bjuda på en notd.

  Lämna ett svar

  Reklam