Kroppsvård

Lush Snow Fairy Kroppsbalsam

17 oktober, 2016

Lush Snow Fairy har en doft som lockar fram barnet i mig och jag kan inte låta bli att gilla den söta godisdoften. Jag vet att många bunkrar upp många flaskor av duschkrämen när den lanseras inför jul varje år. För alla Snow Fairy-älskare där ute kommer i år ett kroppsbalsam så att man kan lukta godis hela vägen ut från duschen and beyond.

lush-snow-fairy-kroppsbalsam lush-snow-fairy-kroppsbalsam-open

Kroppsbalsamet ska appliceras på rengjord hud (förslagsvis då efter Snow Fairy duschkräm), masseras in och sedan sköljas av. Balsamet innehåller bland annat mjukgörande och fuktbevarande ingredienser som sötmandelolja, glycerin, kakaosmör, mangosmör och avokadosmör. Självklart toppat med en doft av Snow Fairy. Konsistensen är lös som ett vanligt balsam och därför hade jag gärna sett att produkten kom i en plastflaska istället för burk.

Jag har redan hunnit testa kroppsbalsamet några gånger och är helt såld. Huden känns rikligt mjukgjord och återfuktad efteråt. Inte som när man smörjer in den med en kräm utan mer efter en olja. Självklart ljuvligt doftande av Snow Fairy. Det här är en underbar produkt för oss som är lite lata men ändå vill ha en mjuk och väldoftande hud. Det enda negativa jag kan komma på är att den inte är särskilt dryg och att 100 g ändå går loss på 129 kr. Så lite lyxigt känns det ändå att kunna gå runt och dofta godis.

lush-snow-fairy-kroppsbalsam-swatch

Köpinformation

Lush Snow Fairy Kroppsbalsam kostar 129 kr, 100 g eller 239 kr, 250 g och finns i Lush butiker i deras webbshop.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam