Favoriter Kroppsvård Shopping

Lush-himlen…ungefär

4 november, 2007

Jag har dött och hamnat i himlen. Nej, vilken klyscha. Jag håller med många om att det verkligen luktar starkt i en Lushbutik. Men hur mycket härliga grejer har de inte?!

I veckan var jag till Uppsala och då besökte jag deras butik. Ganska liten men inte ett dugg svår att hitta – det är bara att följa näsan. Där inhandlades efter mycket velande och beslutsångest två stycken tvålar.

Lush-himlen…ungefär

Sultana of soap. Jag säger bara – wow! Mumsfillibaba och gulp! Den här luktar så fruktansvärt gott att jag bara vill äta upp den. Tänk er en perfekt saftig nybakad mjuk italiensk nougatkaka (el dyl…). Den här tvålen ligger bredvid mig nu när jag sitter och skriver och det är bara nästan att jag kan motstå att gå och duscha med den på en gång. Detta är redan en favorit!
Alkmaar ser inte mycket ut för världen men den är mycket krämig och doftar svagt av jasmin. Perfekt för en torris som jag. Vad doften anbelangar vet jag inte riktigt om det kommer bli en favorit – jag tycker mest den luktar tvål, men å andra sidan är min nästa fortfarande påverkad av besöket i en annan Lushbutik idag.

Idag var jag återigen i stockholm och den här gången hade de fått in sina julprodukter. Inga av dem har kommit upp på svenska hemsidan än men det är nog bara en tidsfråga. Luktade bland annat på en underbar jultvål med doft av kryddnejlika, apelsin och kanel och sedan på deras (eller enligt dem kundernas) julfavorit Snow cake med mandel och vit choklad. Gott :D

Det enda jag dock köpte var en ny duschgel vid namn Snow Fairy. Och det här är verkligen något som jag tror att alla som gillar Pink Cotton Candy kommer att tycka om! Snow fairy är en rosa duschgel för kropp och hår med glitter i och den doftar godis – riktigt fruktigt sött lördagsgodis. Godis när det är som bäst helt enkelt.

Kan inte bestämma mig vilken av mina nya lushinköp som jag ska duscha med ikväll. Alla?

Alkmaar samt Sultana of Soap: 49 kr/100 g
Snow Fairy: 59 kr för 100 g

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Kristina 5 november, 2007 at 14:42

  Har aldrig ens besökt en lushbutik men det hör jag nu att det allt får bli ändring på d:)

 • Svara Princess Elina 5 november, 2007 at 17:24

  Snow Fairy verkar riktigt intressant. Jag tror att jag och mitt stackars Visakort får ta oss in till en Lushbutik ganska snart:P

 • Svara Sminkan 5 november, 2007 at 19:11

  Mmmmm! Låter härligt! Jag brukade alltid ha en peelng-tvål från Lush som doftade som kanderade apelsinklyftor. Älskade den! De har mycket härligt men man doft-knockas alltid totalt när man går in.

 • Svara Emelie 5 november, 2007 at 22:26

  Kristina> Ja gör det när du är i Göteborg vetja :)

  Princess Elina> Hehe ja, mitt Visakort är också ”stackars”. Men jag är glad istället ;)

  Sminkan> Man behöver inte vara där inne särskilt länge för att näsan ska bli förvirrad.

 • Svara Magdalena 11 november, 2007 at 20:40

  Kul att du upptäckt Lush! Alkmaar är den enda produkt jag verkligen måste, måste ha hemma, av en anledning- den är det bästa alternativet jag någonsin provat för att raka benen. Bara gnida tvålen längs med den fuktade huden. Rakhyveln glider mycket lätt, och tvål är ju mycket drygare än rakgel, som jag tycker är för kladdigt. Bara ett tips!

 • Svara Emelie 12 november, 2007 at 15:37

  Magdalena> Jag har inte provat min alkmaar särskilt mycket ännu. Bra tips där.

 • Lämna ett svar

  Reklam