Shopping

L’Oréals butik i Täby

10 april, 2014

loreal-konceptbutik

Häromdagen hintade jag på Instagram att jag varit i Täby Centrum och besökt L’Oréals enda svenska konceptbutik. Den öppnade portarna under förra året och i sortimentet finns produkter som är helt nya och inte finns att köpa någon annanstans i Sverige, ibland även Europa. Sånt om något lockar ju en skönhetsnörd som mig!

Det är inte första gången jag besöker butiken men däremot första gången jag kommer ihåg att fota. De har otaliga produkter och färger så det är svårt att inte plocka på sig alldeles för mycket. Som tur är har de väldigt ofta olika typer av erbjudanden. Den här gången var det utvalda produkter som var nedsatta till 99 kr styck och vid ett av mina tidigare besök var det köp en läpprodukt och få en likadan på köpet. Är det svårt att gissa att jag har köpt en massa läppgunk därifrån? Mina nya favoriter är Rouge Caresse Lipstick och Color Riche Extraordinaire. Tänkte visa dem lite mer ingående inom kort eftersom de verkligen är värda att spana in!

Förutom erbjudanden då och då har de även ett förmånligt stämpelkort där man får en stämpel per köpt produkt. Vid tre stämplar får man välja ett valfritt nagellack utan extra kostnad och vid sju stämplar får man välja en valfri makeupprodukt. Så har du vägarna förbi Täby Centrum – missa för guds skull inte L’Oréals butik!

loreal-konceptbutik-lips

Ett stort urval läpprodukter. Bland annat hundrafemtielva nyanser av Color Riche läppstiften.

loreal-konceptbutik-lips-extraordinary

Här finns en läppstiftsfärg för alla! Till höger L’Oréal Paris Collection Privée.

loreal-konceptbutik-lips-extraordinary-closeup

L’Oréal Color Riche Extraordinaire.

loreal-konceptbutik-lips-extraordinary-closeup-dark

Fler färger av Color Riche Extraorinaire.

loreal-konceptbutik-lips-caresse

Rouge Caresse läppstift.

loreal-konceptbutik-skin

Basmakeup. Här fanns Blur Cream och CC-cream innan de landade i andra butiker.

loreal-konceptbutik-skin-foundation

På bilden bl.a. Nude Magique Eau de Teint, en lätt foundation med diskret täckning. Finns exklusivt här.

lappstift-lappglans-loreal

Alla lippisarna jag köpt i butiken. Inte på samma gång dock! Vad är ni mest nyfikna på?

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Honi 10 april, 2014 at 08:27

  Är så nyfiken på Eau de teint, ska kika in lite reviews på hur den uppför sig. Butiken ser fantastisk ut, man kanske borde kika förbi när man är i stockholm nästa gång!

  • Svara Emelie 10 april, 2014 at 08:59

   Ja jag tycker absolut att du ska kika in där. Jag kan komma på mig själv att vilja åka dit bara för att gå till L’Oréal Boutique.

 • Svara Marina 10 april, 2014 at 10:28

  Men åh, jag som till och med jobbar i Täby C, har inte ens fattat att det är en sån speciell butik. Med först på vissa varor och sånt… Jag har mest fnyst åt Loreal och bor ständigt på Sephora eller Make Up Store istället… dumma mig, jag ska genast omvärdera och gå in där och botanisera mera. Tack för ett bra inlägg! Kram Marina

  • Svara Emelie 12 april, 2014 at 18:00

   Då har du missat något! Tycker definitivt att du ska spana in butiken.

 • Svara Marina 10 april, 2014 at 10:29

  Kom in och säg hej vet jag, nästa gång du är här… jag finns på Specsavers.

  • Svara Emelie 12 april, 2014 at 18:02

   Jaha det visste jag inte, ska hålla utkik efter dig nästa gång jag är där då :)

 • Svara Elin 10 april, 2014 at 16:57

  Kul grej! Jag brukar gilla L’Oreal. Synd att mn inte är i Täby speciellt ofta. Den där korall/orangefärgade lippiesen såg fin ut!
  F ö, jag följer dig på Bloglovin, och nu senaste tiden kan man inte se hela dina inlägg utan måste trycka på en ”Läs mer”-knapp efter en bit text och då bli ”vidarekopplad” till din blogg på nätet så att säga, och då kommer hela inlägget upp med bilder och allt. Vet inte om det är medvetet eller kanske bara så för mig men det är rätt osmidigt. Det har inte heller alltid varit så. Kram Elin :)

  • Svara Emelie 12 april, 2014 at 18:04

   Nej det ligger ju lite avsides om man ska ta sig dit från Sthlm C.

   Tack för din input! Det är bara något jag testar just nu och eventuellt går jag tillbaka till hela flöden beroende på hur testet faller ut.

  Lämna ett svar

  Reklam