Naglar

L’Oréal Color Riche Le Nail Art Recension

16 mars, 2013

L’Oréal har nyligen släppt en egen variant av heltäckande nagelstickers i 2D och 3D och jag fick hem några av dem för att kika närmare på. Jag kan inte påstå att jag sysslar mycket med nail art men tänkte att det kunde vara kul för en gångs skull och satte mig ner för att testa det matta svarta med strass på – Poudre D’Or.

loreal color riche nail stickers

loreal color riche nail stickers close

L’Oréal Color Riche Le Nail Art:

 • 005 French Mariniére
 • 006 Chic Python
 • 007 Feuile D’Or
 • 008 Or Lamé
 • 009 Poudre D’Or
 • 010 Gold Lingerie
 • 013 Disco Diamond

Le Nail Art finns i sju varianter med olika färger, finishes och dekoration. Några är helt släta medan andra har glitter eller strass på sig. I varje förpackning finns ett ark med 18 stickers i fem storlekar så de borde passa nästan alla. På baksidan av förpackningen finns en 3-stegsinstruktion till hur man applicerar klistermärkena.

loreal color riche nail stickers close black

Nr 009 Poudre D’Or.

Jag testade som sagt svarta Poudre D’Or och började med naglar som jag torkat av med alkohol för att få bort överflödigt fett. Därefter följde jag instruktionerna så gott jag kunde eftersom jag inte riktigt förstod vad som menades med ”apply in upward motion” med en bild där det ser ut som att klistermärket skjuts på som man skjuter in ett papper i en plastficka. De fäste bra uppe vid nagelkanten och jag fick vara noga med att placera den rätt från början.

När jag sedan skulle släta ut klistermärket över nageln blev det fullt med veck och märken både på sidorna och framme vid kanten och de gick ju inte att får bort alls. Jag försökte med att dra upp klistermärket en bit för att göra om och även med att släta ut det med en tops men utan resultat. Ni ser ju på bilderna här nedan hur det såg ut. Fruktansvärt fult! Dessutom släppte de i kanterna med detsamma så efter bara en (!) timme tog jag bort dem. Jag vet inte riktigt vilken typ av naglar de här är tänkta att passa men inte är de mina och då har jag ändå inte sett på dem som särskilt kupade. Dessutom passade inte storleken på klistermärkena så en av naglarna såg bara rakt av komisk ut.

Nej jag känner mig väldigt besviken på dessa och tror inte jag kommer testa igen. Det kan ju vara så att de andra designerna har bättre passform men jag tvivlar på att de kommer sitta bra på mig ändå.

loreal color riche nail stickers poudre dor

loreal color riche nail stickers poudre dor2

Sammanfattning

 • Pris: 109 kr per förpackning
 • Var: Kicks, Åhléns, välsorterade dagligvaruhandlar
 • Kortfattat: fina nagelstickers med horribel passform som släpper nästan direkt.
 • Betyg: 1/5

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Tina (Beleza) 16 mars, 2013 at 18:37

  Är det verkligen så att nagelstickers bara funkar på helt platta naglar. Hur många har det liksom?
  De du testade hade riktigt snygg design annars.

  • Svara Emelie 17 mars, 2013 at 11:32

   Jag undrar också hur de är tänkta att fungera. Tråkigt för det finns ju en del fina designer.

  Lämna ett svar

  Reklam