Internetshopping Naglar

Liten paketdag med EDM och Nubar

6 juli, 2009

Jag har haft ett ofrivilligt köpstopp den senaste månaden och jag har faktiskt varit väldigt duktig på att hålla det måste jag erkänna. Jag är stolt över mig själv. I början var det svårt såklart, men tiden läker alla sår som man säger ;)

Nåja, några små saker shoppade jag förra veckan och båda damp ner i brevinkastet idag. Först ett provkit från Everyday Minerals eftersom det var riktigt länge sedan jag testade något från dem och dessutom ville prova några nya foundationfärger. Min hy drar väldigt mycket åt gult så jag tänkte att Winged Butter eller Light Olive kanske kunde passa bra. Det återstår att se. Ska dessutom bli intressant att testa Semi Matte-versionen av deras foundation och se om jag fortfarande tycker att Original Glo är för glittrig. Rouget Best Friends har jag hört mycket positivt om och Aussie Perk Me Up är en ljusreflekterande concealer för ögonområdet som lät spännande att testa.

edmkit

Sedan klickade jag också hem ett Nubar Reclaim, det holografiska ni vet. Jag har inte China Glazes L8R G8R att jämföra med men detta är verkligen grönt – och alldeles underbart. Ett helt fantastiskt grönt holografiskt nagellack. Jag ska se om jag kan få till någon NOTD med den snart. Flera av mina naglar har gått sönder på sistone och nagelbanden är fortfarande inget att hurra över.

nubarreclaim

Relaterade inlägg

7 kommentarer

 • Svara Marie 6 juli, 2009 at 16:34

  Vi har ungefär samma EM-smak och färg :) Best Friends gillar jag massor, ordentligt rosa. Och Winged Butter funkar på mig när jag är solbränd då jag blir mycket gulare och uppenbarligen mörkare också. Light Olive är däremot för mörk, iaf i Intensive-formulan.

  Och du, var köpte du Nubar? Jag är så sjukt sugen på Wildlife, det spyfärgade duokromatiska :)

 • Svara Fröken Frodig 6 juli, 2009 at 19:35

  Edm har ju så bra foundations och så många nyanser att välja på, perfekt för mej som har svårt att hitta kalla toner på underlag.

  OT: Snällaste Pssion, jag har lyckats missfärga mina naglar med ett nytt lack som inte försvann som det skulle när jag tog bort det. Har du några tips på hur man kan få väck missfärgningen och hur jag ska undvika detta i framtiden? Lacket är ju ursnyggt och jag vill gärna använda det igen. Vet inte om det är fel på lacket eftersom det var första gången jag provade det, använde även ett nytt underlack, kan det vara boven tro?

 • Svara Emma P 6 juli, 2009 at 21:08

  Åh så mysigt! jag vill ha alla lakcne från Going Green tror jag, möjligtvis skippar jag den duochroma… Beställde du från Ebay?

 • Svara Emelie 6 juli, 2009 at 21:54

  Marie> Jag köpte det hos Sparkling Nails by Jewels på ebay.

  Fröken Frodig> Oj, svårt att veta när du inte skriver vilket märke på baslacket samt vilket nagellack du använt. Det är inte omöjligt att det är en av dem som är boven. Det här med missfärgade naglar är rätt svårt att bli av med. Jag har inte haft det problemet själv men rent spontant tänker jag att du kan prova att pensla naglarna med väteperoxid (finns på apoteket). Låt det sitta i 2-3 min och lägg sedan naglarna i blöt lika länge. Jag vet inte om det funkar, men komersiella nagelblekningsprodukter brukar kunna innehålla just väteperoxid. Annars kanske du kan hitta något bra på ebay?

  Emma P> Ja det gjorde jag, se svaret till Marie för köpställe.

 • Svara Fröken Frodig 7 juli, 2009 at 09:44

  Tack för tipset, då ska jag införskaffa väteperoxid snarast! Lacket jag använde är China Glaze (färgen Paper chasing) och underlacket Essie ridge filling base coat. Toppade med China Glaze Fast Forward. Tror inte att det är topplacket, för det har jag använt förut utan missfärgning. Misstänker ridgefillern…

 • Svara Emelie 11 juli, 2009 at 11:06

  Fröken Frodig> Jag kan inte lova att det hjälper, men det är värt ett försök. Lycka till.

 • Svara Sara Gustafsson 12 augusti, 2009 at 16:59

  Nubar Giong Green kollektionen finns här:

  [borttagen länk]

  Kram Sara

 • Lämna ett svar

  Reklam