Naglar

Lite nytt från Viva la Diva, H&M och Depend

21 maj, 2008

Jag kunde inte längre motstå frestelsen att handla lite från Viva la Diva…och lite andra saker också.

Från VLD blev det två pigment från deras Neon Eyes produkter. Riktigt härliga och rikt pigmenterade färger som verkligen inte är något för de blyga. Giftgröna Poison och knallrosa Hot in the city kommer bli riktigt kul att experimentera med. Kommer helt säkert införskaffa fler av dessa!

Sedan blev det också en jättefin ögonskugga, nummer #662 Aqua. Den är helt gudomligt snygg! En mellanturkos bas med en blandning av turkost och guldigt skimmer. Den är redan min favorit! Gillar ni turkost så tycker jag verkligen att ni ska kolla in den här.

Sedan var jag in på H&M för att leta efter de nya nagellacken jag lite smått hade hört skulle komma ut. Det hade de och jag blev omedelbart förtjust i blåglittriga Electric. Det lila Fashionista fick också följa med.

Och sist men inte minst, som jag har skrivit tidigare, så kan man hitta riktigt bra grejer på Ica MAXI. Idag hittade jag ett nagellack ur Depends sommarkollektion som jag inte kunde motstå. Men det var inte förrän jag kom hem och satte det mot en lampa som jag upptäckte att det var holografiskt. Väldigt lika OPIs Designer Series faktiskt. Detta måste jag verklligen ha en back-up av.

Relaterade inlägg

12 kommentarer

 • Svara Jenny 21 maj, 2008 at 21:42

  Aha, så du föll för frestelsen och köpte skuggorna ur neon-serien ;) Ser fram emot en EOTD med dem!
  Den turkosa skuggan ser också intressant ut, tror jag måste ta en liten shoppingrunda så fort jag är frisk.

 • Svara Emmy 21 maj, 2008 at 23:15

  Jag har med H&M Electric. Det är grymt!!

 • Svara Bjooti 21 maj, 2008 at 23:12

  Darling! Gissa vad som packades upp i NK’s MAC-disk idag…

 • Svara Sminkan 22 maj, 2008 at 06:34

  Vilket läckert lack från Depend! Det vill jag också ha! Alla dina fynd ser ljuvliga ut!

 • Svara Badbomben 22 maj, 2008 at 09:59

  jag skulle också ha kunnat köpa allt detta, alla färger faller mig så ypperligt i smaken!:) Kanonshopping du haft tycker jag!

 • Svara Emelie 22 maj, 2008 at 14:29

  Jenny> Det gick inte att motstå tillslut. Aqua är grymt snygg! Kolla in den vetja.

  Bjooti> Ah…jag vet! :D Yumm

  Emmy> Den ser fin ut men jag har inte provat den än.

  Sminkan> Det är jättefint, har det på mig idag och det blingar lika mkt som ChG OMG-lack. Gissa om jag blev glad när jag upptäckte att det var holografiskt :D

  Badbomben> Det tycker jag också :)

 • Svara inthemake 22 maj, 2008 at 17:58

  Vilken fynddag!! är nyfiken på att höra om VLD Neon Eyes, är rätt sugen på att testa dom;)

 • Svara Emelie 22 maj, 2008 at 18:28

  inthemake> Det kommer. Men kan skvallra om att de är rikligt pigmenterade :)

 • Svara Elina 22 maj, 2008 at 20:30

  Oh, jag var inne och fingrade på lacken från HM idag också, men jag var duktig och stod emot köpimpulsen, fast nu kanske de ändå måste införskaffas:P

 • Svara Emelie 22 maj, 2008 at 22:35

  Elina> Nja kanske inte måste införskaffas, men de är ju billiga och några fina färger finns det ju :)

 • Svara Sara 23 maj, 2008 at 22:48

  Hmmm… holografiskt you say? *planerar inköp* ;)

 • Svara Emelie 24 maj, 2008 at 09:33

  Sara. Jajemensan. Holografiskt men inte lika ”platt” som OMG-kollektionen. Galet snyggt!

 • Lämna ett svar

  Reklam