Hår

Lernberger Stafsing lanserar två nya produkter

16 november, 2012

Under 2011 lanserades det svenska hårvårdsmärket Lernberger Stafsing på marknaden. Bakom märket står de två frisörerna och mångsysslarna Patrik Lernberger och Mattias Stafsing som i jakten på de perfekta hårvårdsprodukterna kom  fram till att de var tvugna att ta fram dem själva för att någonsin stöta på dem. I sortimentet finns nu tre vårdande serier för olika hårtyper samt en stylingserie – vilken nu i höst har fått sällskap av två nyheter.

 • Gloss Spray (179 kr, 200 ml)
  En glansgivande spray med arganolja som sägs dämpa frissighet utan att tynga ner håret och dessutom skyddar vid värmestyling och mot solens blekande UV-strålar. Rekommenderas till alla hårtyper och kan även användas på kroppen. Doftar av päron, vanilj, bergamott och äpple.
 • Fiber Mousse  (179 kr, 200 ml)
  Den andra nyheten är en fibermousse som skapar volym och definition utan att kännas kladdig. Volymen skapas av att små fibrer omsluter hårstråna så att det känns tjockare. Veteprotein gör hårstråna starkare och  extrakt från solrosfrö bevarar hårfärgen. Rekommenderas till alla hårtyper men särskilt för tunt och flygigt hår.

Jag kommer att testa Fiber Mousse och hoppas att produkten håller vad den lovar när den säger att det inte känns kladdigt. Mitt hår börjar bli så långt att det lätt lägger sig helt platt på huvudet. Föroppningsvis kan det här vara ett bot mot detta.

Har du testat något från Lernberger Stafsing?

Köpinformation

Båda produkterna finns i butik nu. Inköpsställen är bland annat Eleven, Nelly, Kicks, Åhléns och Doc Morris. Alla inköpsställen hittar du här.

Lernberger Stafsings produkter är fria silikon, parabener och tvättaktiva sulfater. De är tillverkade i sverige och alla oljor är ekologiska och eco-certifierade.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Sublimt 16 november, 2012 at 14:17

  Jag har testat några produkter och jag gillade hårsprayen och torrschampot bäst. Av de här två nyheterna är jag sugen på moussen, glansspray är helt värdelöst för mitt hår som bara lägger sig i flottiga stripor av sådana produkter.;)

  • Svara Emelie 18 november, 2012 at 19:02

   Jag brukar också ha det ”flottiga” problemet med liknande produkter så jag hoppas att det inte blir samma sak med denna.

 • Svara B R O W N S U G A R 17 november, 2012 at 22:07

  Jag har fått hem glossprayen! Har testat lite smått och den doftar helt AMAZING. Ska prova lite till och se om den ger bra med glans också ;)

  • Svara Emelie 18 november, 2012 at 18:46

   Just doft verkar vara nåt som Lernberger Stafsing är bra på :)

 • Svara Marie 12 oktober, 2013 at 14:46

  Googlade mig in hit, men.. vet du om Fibermoussen funkar till balsammetoden?

  • Svara Emelie 14 oktober, 2013 at 16:13

   Jag har tyvärr inte så bra koll längre på vad som är godkänt att använda med balsammetoden. Men kolla in Lernberger Stafsings hemsida så borde du kunna hitta en innehållsförteckning du kan posta på ex. Lockig-forumet för hjälp.

  Lämna ett svar

  Reklam