Kroppsvård Shopping

Late to the foot party

3 juni, 2010

Jag var på en medicinsk fotvårdsbehandling idag och fick en fin ”bas” att utgå ifrån. Jag måste verkligen bli bättre på att ta hand om fötterna. Fila, klippa naglarna och inte minst smörja dem oftare. Därför inhandlades idag CCS Fotvårdssalva med mjukgörande karbamid och uppfriskande eukalyptus. Jag vet att jag har läst om den på flera bloggar men först nu har jag skaffat en själv. Den verkar lovande!

CCS Fotvårdssalva finns i 60 ml och 175 ml varav den stora kostade mig en dryg femtiolapp på Apoteket.

Funkar inte den här till fötterna kan man alltid ta till nästa produkt i serien: CCS Heel Balm som är ännu fetare och innehåller mer karbamid. Om man däremot vill ha en lättare kräm kan man välja CCS Fotcreme som är den lättaste av de tre fotkrämerna. Dessutom finns det fotsalt i samma serie. Jag har fortfarande mycket kvar av mitt fotsalt från Scholl, men nästa gång skulle jag kunna tänka mig ett av dessa istället.

Relaterade inlägg

13 kommentarer

 • Svara Josephine (Makeuponista) 3 juni, 2010 at 20:42

  Jag är supedålig på att ta hand om mina egna fötter, men på andra är jag grym, haha =)
  Hoprpas att den är bra, behöver också en kräm :)

  • Svara Emelie 6 juni, 2010 at 20:53

   Jag är också dålig på att ta hand om mina fötter. Och krämen verkar lovande :)

 • Svara Mikaela 3 juni, 2010 at 21:16

  Den använder jag. Känns riktigt fräsch faktiskt.

  • Svara Emelie 6 juni, 2010 at 20:53

   Ja den luktar riktigt friskt!

 • Svara Hellan 4 juni, 2010 at 10:37

  Den där tuben är helt underbar! Jag får svåra hälsprickor med jämna mellanrum, men direkt jag smörjer in mig med fotvårdssalvan så försvinner de. I desperata fall med mycket torra händer och nagelband, så smörjer jag in händerna innan jag går till sängs. Babymjuka händer är det jag vaknar till på morgonen. :) Om du vill ha riktigt bra fotsalt, köp havssalt på typ ICA och gör fotbad på det. Fungerar bättre än allt annat jag testat. ;)

  • Svara Emelie 6 juni, 2010 at 20:54

   Det låter bra att den hjälper mot hälsprickor också! Det var tack och lov ett bra tag sedan jag hade det sist, men det var inge roligt alls kommer jag ihåg.

 • Svara Anna 4 juni, 2010 at 14:48

  Att ta hand om fötterna är ju dock så fruktansvärt tråkigt?! :D

  CCS Fotsalva är dock ruggigt bra. Även misskötta fötter blir sjukt mjuka. När jag väl tar mig tid för mina fötter så brukar jag smörja in dom innan jag går och lägger mig och sova med sockor på. På morgonen känns fötterna som nya!

  • Svara Emelie 6 juni, 2010 at 20:55

   Ja jag håller med, det är supertråkigt. Men jag tvingar mig själv att göra det eftersom jag inte vill skämmas om jag går barfota någon dag.

 • Svara Emz 4 juni, 2010 at 15:19

  Jag har ”fotbadet” (det blå saltet) och det är grymt bra! Fötterna blir verkligen ”uppmjukade”. :-)

  • Svara Emelie 6 juni, 2010 at 20:56

   Vad bra, jag ska kolla på det nästa gång jag behöver nytt fotsalt.

 • Svara Sofia (heartcore) 4 juni, 2010 at 21:49

  Den där är min absoluta favorit till fossingarna!

  • Svara Emelie 6 juni, 2010 at 20:57

   Jag hoppas det blir en favorit här också.

 • Svara Kerstin 7 juni, 2010 at 15:00

  Denna är min favvo också! Hoppas att den funkar för dig =)

 • Lämna ett svar

  Reklam