Diss Recension

Recension: L.A. Colors Tease

9 december, 2008

Kvintetten Tease från L.A. Colors var med i mitt paket från Cherry Culture som kom i början av november. Jag föll för dess knalliga färger eftersom jag knappt har några sådana. Mest intresserad var jag faktiskt av den orange eftersom det är brist på den färgen bland mina ögonskuggor.


Här kan man se hur smuliga skuggorna är och även hur metallicfinishen försvinner.

Men när jag väl skulle till att prova den så blev resultatet mesigt. Den gröna, rosa och blåa var väl okej fast metallicfinishen som skuggorna har i förpackningen försvann. Den gula och orange var däremot löjligt mesiga. De går knappt att skilja åt på ögonlocket. Och appliceringen ska vi inte ens tala om, what a mess! Skuggorna är väldigt smuliga vilket försvårar appliceringen. Dessutom går de inte att arbeta med om man har en fuktig pensel.


Skulle bli gul, orange och grön. Men det blev snarare gorange och ljusgrön.

Den orange. Snacka om smulig!

Jag är tudelad till den här paletten. Jag tycker inte att den är bra och den är svår att jobba med, men ändå känner jag att jag inte kan såga den helt då färgåtergivningen ändå var ganska okej. Jag får nöja mig med att säga att det kan vara en nödpalett men att jag inte skulle köpa den igen. Trots det ringa priset.

Betyg: 1/5
Pris: 3 USD hos Cherry Culture

Relaterade inlägg

10 kommentarer

 • Svara Maria Byström (Tinnitussan) 9 december, 2008 at 15:13

  Synd att kvaliteten var dålig då jag älskar starka färger på skuggor…

 • Svara RM 9 december, 2008 at 16:21

  Det är fina färger. :)

 • Svara adrasteiah 9 december, 2008 at 16:49

  Äsch, trist att pigmenteringen var så kass för nyanserna såg ju riktigt fina ut. Hade du någon bas under?

 • Svara Katee 9 december, 2008 at 18:16

  That looks great on you!

 • Svara Sminkan 9 december, 2008 at 18:54

  Då var nog mina Amuse-paletter bättre! :D

 • Svara CrazyNails 9 december, 2008 at 19:08

  Ja det var den mest mesigaste färg återgivelse jag sett på länge

 • Svara Kajsa 9 december, 2008 at 19:29

  Jag har faktiskt två stycken paletter från Amuse här hemma som gör likadant.
  Ser skitsnygga ut i paletten, metalliska och fina. Sen blir det bara blaahh av allt!

 • Svara sminkjante 10 december, 2008 at 07:26

  Trist att det var så dåliga. Fina färger.

 • Svara inthemake 10 december, 2008 at 10:29

  Ahh men snablarns, det blev ju fint, men absolut inte vad jag hade tänkt mig såklart. Mer schwing i prylarna hade ju varit trevligt ;)

 • Svara Emelie 10 december, 2008 at 11:07

  Maria> Ja det var verkligen synd. Inte direkt vad jag hade väntat mig.
  RM> Ja fast inte lika fina på ögonlocken som i asken.
  adrasteiah> Jag hade bare study under och den har funkat till allt annat.
  Katee> Thanks, they were not so vibrant though.
  Sminkan> Ja det var de säkert.
  CrazyNails> Ja tyvärr.
  Kajsa> Det är synd. Man blir ju så besviken.
  sminkjante> Ja de var ju jättefina i asken.
  inthemake> Ja, mer färg och bättre konsistens!

 • Lämna ett svar

  Reklam