Favoriter Kroppsvård

Kärlek vid första duschen

4 december, 2009

duschkarlek

När jag var på pressfrukost hos Lush i november fick jag med mig en bit av deras julprodukt Snow Shower Jelly med mig hem. Sedan dess har det varit en fröjd att duscha. Jag hade aldrig använt en duschjelly innan denna och visste således inte vad jag hade missat. För Snow Shower har inte gjort mig besviken. Det är inte bara roligt att duscha med en bit dallrig gelé – den ger också ett mjukt krämigt lödder och doftar himmelskt av fläder och en massa annat gott. Dessutom är den dryg som sjutton. En bit i femtioöringsstorlek räcker gott och väl till en dusch.

Snow Shower Jelly är en säsongsprodukt och finns bara under julen. Jag kommer bli lite ledsen i ögat den dagen min jellobit tar slut men jag hoppas att den kommer igen. Annars finns det ju fyra andra duschjellies som är permanenta i sortimentet.

Snow Shower Jelly kostar 69 kr/hg.

Saxat från Lush.se:

En duschjelly om är arktiskt vit och kan användas direkt från frysen eller kylen för att få en upplivande morgontvätt eller kanske en avkylning efter ett hett bastubad. Extremt populär här i Skandinavien och i Ryssland. Jellyn löser sig sakta under varmt vatten och ger ett lätt, krämigt, mjukgörande lödder i en underbar blandning av fläderblomsinfusion, som har en lång tradition inom örtmedicin och som också är en av huvudingredienserna i Champagne och Vin. Fläderblom är extremt lugnande och utmärkt för att lugna irriterad hy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Emma P 5 december, 2009 at 12:25

  Den kommer säkert igen nästa jul, den fanns iaf förra julen. Jag tycker också att den är himla trevlig, men har faktiskt kvar av min sen förra året, dags att plocka fram den tror jag:)

 • Svara Kabuki-Emma 5 december, 2009 at 17:32

  Låter hur mysigt som helst! Får nog ta och önska mig en i julklapp!
  Kram!

 • Lämna ett svar

  Reklam