Kroppsvård Tips

Kampanjer hos The Body Shop just nu

23 maj, 2012

Just nu och fram till och med 27:e maj kan du lämna in en tom Body Butter-förpackning hos The Body Shop och få 20 kr i rabatt på en ny burk Body Butter. DU får lämna in hur många förpackningar du vill men kan dock enbart få 20 kr i rabatt per ny förpackning du köper. Erbjudandet gäller på alla storlekar av just body butter, även små och duo’s. Och för er som precis som jag tycker att dessa burkar är bra att spara för förvaring – kampanjen gäller även om klisterlapparna är borta. Bra va!

Har man inga tomma Body Butter-burkar att lämna in kan jag även tipsa om att de just nu har en kampanj där man får ta 3 och betala för 2 på kroppsprodukterna. Just den kampanjen gäller tom 6 juni och i hela Sverige. Varför inte spana in de nya kroppsoljorna som finns i åtta olika dofter (155 kr/100 ml)?

Själv är jag sugen på kokosdoften nu inför sommaren. Känner jag mig själv kommer det bli ett nytt body butter, en kroppsolja och kanske en trevlig skrubb också. Mango är en favorit hemma hos mig eftersom den återfuktar bra och är lite extra rivig.

Relaterade inlägg

1 kommentar

  • Svara beautylana 28 maj, 2012 at 21:26

    Jag använder tomma burkar till förvaring av knappar och annat smått :-)

  • Lämna ett svar

    Reklam