Makeup

Kailijumei jellyläppstift med blommor

29 oktober, 2016

kailijumei-lipstick-flame-red

I början av september såg jag en video hos Tati, aka Glam life guru på youtube, om dessa genomskinliga läppstift med guldflagor och äkta blommor inuti. Jag har sett dem tidigare men det var först nu jag tyckte de verkade tillräckligt spännande för att testa. Jag beställde hem två exemplar från Aliexpress och nu i veckan fick jag hem dem.

Märket på dessa, och de som Tati testade, är Kailijumei men det finns flera liknande läppstift på både Aliexpress och Ebay. Förpackningen är blå och själva hylsan är metalliskt röd med en spegel på sidan. För att få ut läppstiftet trycker man på knappen i ena änden av hylsan och den funktionen gör att det känns lite lyxigt ändå.

kailijumei-lipstick-boxes kailijumei-lipsticks kailijumei-lipstick-opening

Eftersom läppstiftet är genomskinligt, som jelly, förväntade jag mig inte någon färg men i kontakt med läpparna omvandlas det genomskinliga till färg. Det ger en väldigt fin och lätt tint till läpparna och även om glansen mattas av sitter färgen kvar länge. Doften är söt och fruktig och ingenting jag stör mig på. Läppstiften känns varken överdrivet återfuktande eller uttorkande men tinten sätter sig gärna i torra flagor.

Först och främst tycker jag att dessa läppstift är supercoola och vackra att titta på. Men jag blev även överraskad av den fina tinten de ger till läpparna. Det är ingen jättestor skillnad mer än tonen på de två som jag köpte så personligen känner jag inte att jag behöver flera. Om det inte är för att titta på då. Och sämre köpargument finns ju!

kailijumei-lipstick-flame-red-dream-purple

Flame Red och Dream Purple.

kailijumei-lipsticks-swatches

Överst Dream Purple, nederst Flame Red.

kailijumei-lipsticks-swatches-flame-red-dream-purple

Är det här något som lockar er till köp?

Innehållsförteckning: ceresin, hydrogenated polyisobutene, polyethylene, squalane, tridecyl trimellitate, diisostearyl malate malate, isopropyl palmitate, PEG-30 phytosterols, titanium dioxide, CI 15850, CI 15985, methylparaben, fragrance. (Kopierat från förpackningen av Flame Red).

Köpinformation

Kailijumei läppstift finns att köpa på både Aliexpress och Ebay till en kostnad på allt mellan 20-100 kr styck, så det lönar sig att kika runt. Sök på jelly flower lipstick eller bara flower lipstick så får du träffar på både dessa och flera andra märken.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam