Naglar Nail of the day

IsaDora Sugar Nails Peach Nectar

19 mars, 2014

Det första av vårens Sugar Nails jag bestämde mig för att testa var det persikofärgade Peach Nectar. Det är en av de två färgerna som förutom mikroglitter i silver även har lite större holografisk glitter. Den effekten syns tyvärr inte så bra på bilderna men i verkligheten märks de desto mer. De ger liksom liv åt nagellacket och får det att gnistra lite extra.

Som flera andra har rapporterat är nagellacken i vårens kollektion skirare än föregångarna och på bilderna har jag tre tunna lager och då syns fortfarande den vita kanten lite. Det är lite synd att de är så skira men eftersom texturlacken torkar relativt fort så gör det inte så mycket. En söt och härlig vårfärg med lite extra glitter.

isadora-sugar-nails-peach-nectar-2

isadora-sugar-nails-peach-nectar-3

Har du testat någon av vårens Sugar Nails eller är du sugen på att göra det?

Köpinformation

IsaDora Sugar Nails Pastels finns i butik från vecka 11 och har ett rekommenderat pris på 79 kr, 6 ml.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Lackert 19 mars, 2014 at 22:16

  Synd att dom är så skira, dom från tidigare kollektionerna täcker ju väldigt bra

  • Svara Emelie 22 mars, 2014 at 21:03

   Jag tycker egentligen inte att det gör något. Man får lacka fler lager helt enkelt men de går att få jämna och fina. Det är bara att det går åt lite mer av produkten vilket känns tråkigt då flaskorna är så små.

  Lämna ett svar

  Reklam