Naglar

IsaDora Peel Off Base

20 november, 2013

I samband med att IsaDora lanserar Holographic Nails med holografiskt glitter passar man även på att släppa en produkt som kommer göra borttagningen av glitternagellack mycket enklare. Med Peel Off Base som baslack kan man helt enkelt dra av hela manikyren från naglarna.

isadora-peel-off-base

IsaDora Peel Off Base (69 kr)

”Använd ditt nagellack i en timme, en dag eller på en fest! Byt eller ta bort nagellacket på ett ögonblick utan nagellacksremover! Fungerar i kombination med alla sorters nagellack: färgade lack, glitter- eller specialeffektslack! Vattenbaserad formula fri från lösningsmedel. Skapar ett skyddande skikt mellan nagelns yta och nagellacket. 
Skyddar nageln och bevarar nagelns fuktbalans, torkar inte ut eller sliter på nagelns yta.”

En sån här produkt är ju guld värd för alla oss som gillar glitternagellack men sällan bär det i vetskap om att borttagningen är så långdragen. Om den här produkten fungerar som utlovat vet jag i alla fall en som kommer att använda glitter betydligt oftare.

IsaDora rekommenderar att man applicerar ett täckande lager och visst ska produkten täcka hela nageln men lägg ett så tunt lager du bara kan för att produkten verkligen ska hinna torka. När baslacket har blivit genomskinligt igen är det torrt och du kan måla på ditt nagellack. Lacket är i princip doftfritt och fungerar självklart lika bra för vanliga nagellack som glitternagellack. Jag är riktigt pepp på detta och tänkte börja testa direkt.

Låter Peel Off Base som något för dig?

Köpinformation

IsaDora Peel Off Base har ett rekommenderat pris på 69 kr, 6 ml och finns i butik från vecka 47.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam