Naglar

IsaDora Nail Blossom

23 april, 2017

Hej allesammans! Jag har haft en rejäl dipp med bloggandet den senaste tiden men helt plötsligt kommer orken och lusten tillbaka. Vi går snart in i maj och en av de nyaste lanseringarna från IsaDora (som hunnit med ganska många så här års) är en kollektion med sex stycken specialnagellack med en slags blomeffekt. Med Nail Blossom ska man kunna matcha naglarna med den senaste modetrenden med silke och blommönster. Nagellacken har flakes i guld eller silver i en bas med pärlemor- och mikroskimmer och tillsammans ger de en 3D-finish. För att bibehålla effekten rekommenderas man att inte lägga ett topplack ovanpå.

IsaDora Nail Blossom

Nagellack (79 kr)

 • 901 Golden Floral
 • 902 Silk Green
 • 903 Blue Bouquet
 • 904 Cherry Blossom
 • 905 Orchid Petals
 • 906 Silver Leaves

Golden Floral, Silk Green, Blue Bouquet.

Cherry Blossom, Orchid Petals, Silver Leaves.

Cherry Blossom.

Vad tror ni om dessa? Jag måste säga att jag är tveksam. För det första upplever jag att pärlemornagellack är svåra att få jämna och blandar man in glitter så får man…de här. Av någon anledning har alla nagellacken flakes i silver förutom Cherry Blossom som har guldiga. Och alla skimrar de i blått. På bilderna har jag applicerat tre lager men jag kan fortfarande inte bestämma mig om jag tycker att de är okej eller så fåniga att de är roliga. Vad tycker ni?

Här syns alla nagellacken utom Silver Leaves.

Köpinformation

IsaDora Nail Blossom kostar 79 kr, 6 ml och finns i butik från vecka 15.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Honi 23 april, 2017 at 17:02

  Njaaa, det där var inte riktigt min grej. Det ser för klumpigt ut tycker jag. Funderar på om man kan leka lite med olika topplack…

  • Svara Emelie 21 juni, 2017 at 14:01

   Ja man kanske kan få det att funka på något sätt.

 • Svara Emma P 15 maj, 2017 at 20:37

  Inte min grej heller, tycker mest de är hemska tyvärr.

 • Svara Nageldraken 17 maj, 2017 at 10:59

  Nae, de är väl ingen hit direkt. Det blir sällan bra med glitter i metallisk bas…

  • Svara Emelie 21 juni, 2017 at 13:59

   De ser fina ut i flaskan men på nageln….nja.

  Lämna ett svar

  Reklam