Naglar

IsaDora lanserar 6-in-1 Clear Nail Gel

14 februari, 2013

I butik nu finns en nagelnyhet från IsaDora. Det är 6-in-1 Clear Nail Gel som beskrivs vara en multiprodukt för naglarna och kan fungera både som bas- och topplack, utjämnande lack, verka skyddande samt att den ger en glansig och hållfast yta. Använder man den som bas- eller topplack får man bäst resultat med ett lager vardera medan två lager rekommenderas om man använder produkten på egen hand.

isadora6in1clearnailgel

Jag tycker inte att produkten verkar vara särskilt olik vanliga bas- och topplack och konsistensen känns inte heller särskilt geléaktig. Personligen använder jag sällan allt-i-ett-produkter eftersom jag gärna vill ha ett snabbtorkande överlack men om det här verkligen slätar ut ytan som den säger sig göra kan det mycket väl bli ett bra baslack. Vill jag dock bara ha ett uppfräschande nagellack på egen hand och samtidigt få den utjämnande ytan kommer jag förmodligen även i fortsättningen att välja IsaDoras Second Nail i Pink.

Köpinformation

IsaDoras 6-in-1 Clear Nail Gel innehåller 6 ml och har ett rekommenderat pris på 79 kr. Produkten finns i butik från vecka 6.

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Dess/Drömteori 15 februari, 2013 at 02:04

  Second nail är min favorit också.

  • Svara Emelie 15 februari, 2013 at 17:16

   Ja men visst är den fin och bra! :)

 • Svara FruVesa 15 februari, 2013 at 13:23

  Jag har också svårt för allt i ett produkter.. Tror inte riktigt att en grej kan klara allt.. kanske lite cynisk men njae.. =)

  • Svara Emelie 15 februari, 2013 at 17:01

   Nej jag tror generellt sett inte heller på allt i ett produkter men de kan ju fungera om de ska verka på ungefär samma sätt.

 • Svara Ingrid 18 februari, 2013 at 13:34

  Jag tycker att IsaDoras 6in1 kan vara en jättebra grej att ha med på en resa, flaskan är ju dessutom supersmidig och liten i jämförelse med t ex OPI start to finish som ligger i min resenecessär just nu vilket är bra om man verkligen vill ta upp så lite utrymme som möjligt, men för att använda hemma väljer jag nog i även i fortsättningen ett under och ett överlack.

 • Lämna ett svar

  Reklam