Makeup

IsaDora Grand Volume Lash Styler

21 juli, 2015

I våras lanserade IsaDora volymmaskaran Volume Lash Styler i silvrig maffig hylsa och nu kommer uppföljaren Grand Volume Lash Styler som fått en guldig hylsa. Nyheten är borstens utformning som gör det lättare att applicera dubbelt så mycket produkt på ögonfransarna, för extra volym.

isadora-grand-volume-lash-styler

IsaDora Grand Volume Lash Styler

En krämig och flexibel lätt men krämig textur som är perfekt för att bygga volym. Den specialdesignade borsten fångar upp fransarna från rot till topp och sträcker dem utåt och uppåt för en vidvinklad solfjädereffekt. Formulan är fukttålig, oparfymerad och oftamologiskt testad.

Den dubbelsidiga borsten har dubbla reservoarer för extra volym. Den vågformade sidan har längre borstpiggar för att dosera och fördela maskaran på fransarna. Den bågformade sidan har kortare piggar som separerar och stylar fransarna och är även perfekt för applicering på nedre ögonfransraden.

isadora-grand-volume-lash-styler-open

Jag har visserligen testat föregångaren några gånger men blev inte helt såld. Den här varianten däremot – wow! Jag som aldrig applicerar mer än ett lager brukar behöva en sjuhelsikes bra maskara för att få volym. Med den här räckte det med ett lager för riktigt maffiga kolsvarta ögonfransar med mycket volym och längd. Borsten ger så mycket produkt på fransarna att det känns som att jag applicerat minst två-tre lager, men utan knepigheterna det brukar kunna medföra. Eftersom mina ögonfransar är väldigt raka brukar jag nästan alltid böja dem innan jag lägger på maskara. Men de gånger jag inte har gjort det har jag ändå fått en lätt böj av själva maskaran.

Det jag inte gillar är att borstens utformning gör att jag oftast råkar måla undre fransraden när jag försöker komma åt rötterna på den övre men det är nog en vanesak. Sen tycker jag också att formulan har en tendens att klumpa sig om man bearbetar den för mycket och då blir det dessutom lätt spindelfransar. När det gäller hållbarheten är jag nöjd och det är först framåt 10-12 timmar som den ibland gjort mig lite grå under ögonen. Det var länge sedan jag gillade en maskara så här mycket! Jag vet att ViolaKiller Colours också har testat den men hon var inte lika imponerad.

isadora-grand-volume-lash-styler-swatch-resultat

isadora-grand-volume-lash-styler-swatch-resultat-2-lager

Två lager och som ni ser ger den mycket volym och även längd.

För att få den maffiga volymen kom pressutskicket med en slags steg-för-steg-guide. Jag vet att man kan få ett snyggt resultat utan guiden också (för jag har gjort lite som jag velat med appliceringen), men här får man i alla fall veta hur IsaDora har tänkt med de olika sidorna, piggarna och längderna. Jag har upplevt att jag oftast fått bättre resultat när jag har skippat steg tre på övre fransraden.

isadora-grand-volume-lash-styler-sheet

Har du testat den här eller föregångaren? Vad tycker du?

Köpinformation

Isadora Grand Volume Lash Styler kostar 189 kr, 9 ml och finns i butik nu.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

  • Svara Lackert 23 juli, 2015 at 23:55

    Verkligen en wow effekt, den får jag nog införskaffa mej :)

  • Svara Dess/Drömteori 29 juli, 2015 at 02:23

    Wo,w vilken skillnad det blev!

  • Lämna ett svar

    Reklam