Makeup Recension

IsaDora Flashing Volume Mascara

16 augusti, 2014

isadora-flashing-volume-mascara

isadora-flashing-volume-mascara-brush

Om produkten

För ett litet tag sedan lanserade IsaDora en ny mascara med namnet Flashing Volume som ska ge en ”instant wow effekt”. Borsten i plast och kortare än vad vi är vana vid och är dessutom ihålig för att rymma dubbel mängd mascara. Mascaran sägs ge volym och en illusion av lösögonfransar och samtidigt definiera och separera varje frans.

Användning och resultat

För mig blev den här mascaran ett platt fall. Det finns inget med den som jag gillar. Formulan är så blöt att den lilla böj jag har fått till med ögonfransböjaren försvinner och dessutom kommer det så mycket mascara på fransarna att det flockas i rötterna. Jag upplever att det är oerhört svårt att kamma ut och separera fransarna eftersom det bara kommer mer och mer mascara från borsten. Till slut ser jag ut som en fläckig panda. Om jag vill ha mer mascara på ögonfransarna tar jag hellre en extra dopp i tuben än får allt på en gång. Det är som med all makeup – det är lättare att lägga till än att ta bort när det väl sitter där. Efter många svordomar och idogt sanerande runt ögonen fick jag till det ni ser på bilden nedan. Mina ögonfransar har sett bättre ut kan jag säga.

isadora-flashing-volume-mascara-swatch

Sammanfattning

 • Pris: 149 kr
 • Var: Kicks, Åhléns, Ica Maxi m.fl.
 • Kortfattat: blöt mascara med borste som lämnar mycket att önska.
 • Betyg: 1/5

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Wysteriias skönhetsblogg 16 augusti, 2014 at 22:18

  Inte hunnit testa än men jag är tametusan ALLTID skeptisk till små borstar….

  • Svara Emelie 17 augusti, 2014 at 10:42

   Jag med. Men mest mot plastpiggarna.

 • Svara Dess/Drömteori 23 augusti, 2014 at 02:58

  Hört delade meningar. Still nyfiken dock..

  • Svara Emelie 2 september, 2014 at 20:08

   Då finns det bara en sak att göra – testa själv :)

  Lämna ett svar

  Reklam