Makeup

Inglot eye shadow palette #1

7 mars, 2016

Inglot slog i höstas upp portarna i Sverige och ett av mina mål vid första besöket i Mall of Scandinavia var att besöka deras butik. Efter att ha hört så mycket positivt om deras Freedom System och ögonskuggor var det utbudet av dessa som lockade mest. Och efter att ha börjat swatcha var det riktigt svårt att begränsa inköpslistan. Jag slog först till på en palett med fem slots och vid ett senare besök kompletterade jag med två färger till.

inglot-freedom-system-5-palette-eyeshadows

Min första palett går i varma toner då jag är helt inne på nyanser av rött och koppar just nu. Dessa är busenkla att jobba med och sudda ut och pigmenteringen är som en dröm. Allt är som en dröm med dessa. Och de kostar bara 65 kr styck(!). Med tanke på hur nöjd jag är med dessa kommer jag helt klart att köpa flera. Jag dreglar nästan lite bara av att tänka på det. Däremot kommer jag nog inte att köpa en till palett från dem just nu eftersom ögonskuggorna passar i andra magnetiska paletter som Z-paletten (som jag precis beställt). Men ögonskuggorna – gimme more!

Paletten innehåller:

  • 08 (shine)
  • 157 (shine)
  • 607 (ds)
  • 422 (pearl)
  • 433 (pearl)

Själva paletten har en magnetisk botten och locket hålls på plats även det med magneter. Den är i plast och har en lite tyngre lyxig och stadig känsla. Paletterna finns i olika storlekar från en till 40 slots och man kan stapla dem på varandra tack vare magneterna. Den här med fem slots kostar 100 kr.

inglot-freedom-system-5-palette-eyeshadows-2

inglot-eye-shadows-swatches-08-157-607-422-433

inglot-freedom-system-5-palette

inglot-freedom-system-eyeshadow-packaging

Ögonskuggorna kommer i en lufttät förpackning.

Har du testat något från Inglot?

Köpinformation

Inglot går att köpa i deras butiker i Mall of Scandinavia och Triangeln i Malmö samt i deras svenska webbshop inglotsweden.com.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam