Doft Naglar

Ibland är jag hopplös…

5 maj, 2008

..och idag är en sådan dag. Det enda ärendet jag hade nere i stan var att ansöka om pass. Det gjorde jag också men sedan bar mina ben mig till både The Body Shop och H&M. Det var bara att följa med och sen kom jag hem med detta:

Egentligen hade jag bara tänkt sniffa en gång till på White Musk Blush, men tjejen i affären var så trevlig att jag helt plötsligt hörde mig själv säga ”jag tar den här”. Nåväl, jag tycker ju om den i alla fall så det kunde ha varit värre.

Sedan hade H&M just nu extrapris på alla nagellack från Isadora, 39.50 kr/st istället för 65 kr/st. Jag tänkte först inte köpa några (jag behöver ju inga fler…väl?) men när jag stod i kassan med de två läppglansen (som både var fina och luktar gott) så ser jag en hel korg full med Isadoranagellacken – och där i finns till och med sommarkollektionen! Glassy Cerise har jag tummat på tidigare så den tog jag på en gång. Coral var ett impulsköp.


Visst matchar nagellacket den fina flaskan lite grann? :)


Fint multifärgat glitter. *Uppdatering* Det smakar hubbabubba!
Inte de nya, utan de gamla hederliga hubbabubba som fanns för mer än tio år sedan.

Relaterade inlägg

16 kommentarer

 • Svara sminkjante 5 maj, 2008 at 16:30

  Benen och hjärnan gör ofta som de vill. Fina inköp:)

 • Svara Sminkan 5 maj, 2008 at 18:52

  Jag vill också ha sommarnagellacken! Men de finns inte på de affärer jag varit i idag. HM, Lindex och Kicks… Aaaaaargggh! Jag måste ha flera ur den kollektionen nagellack. Det enda jag fick med mig hem nu är fyra impulsköpte Viva la Diva…

  Måste åka in till Åhléns och se om de finns där…

 • Svara Emelie 5 maj, 2008 at 19:16

  sminkjante> Ja, och idag var de nog i maskopi med varandra dessutom ;)

  Sminkan> Annars får du kolla när du kommer hit i helgen. Fanns hur många som helst. Jag kollade på Åhléns City i lördags och då var flera färger slut.

 • Svara Sminkan 5 maj, 2008 at 19:59

  Det är ju en idé! Tuna Park eller inne i stan?

 • Svara Badbomben 5 maj, 2008 at 21:01

  Vad fint gloss, perfekt färg! Är också sugen på isadoras lack just nu

 • Svara Emelie 5 maj, 2008 at 21:03

  Sminkan> I stan, i tuna har de inget smink.

  Badbomben> Ja jag gillar dem ganska mkt faktiskt :) Får se hur hållbarheten är bara.

 • Svara Sminkan 6 maj, 2008 at 08:47

  Aha! Där ser man. Märks att jag shoppar mycket i E-tuna… ;D

 • Svara Emelie 6 maj, 2008 at 12:10

  Sminkan> Hehe ja det gör det ;)

 • Svara Sanna 6 maj, 2008 at 13:58

  Å, vilket härligt inlägg- yummie!
  Bra köp tycker jag!
  White Musk Blush luktar så gott alltså?
  Ska tipsa pappa för mamma fyller år 19 maj :D Pappa kan behöva lite hjälp på traven psss
  Har’u sugarplum yum på naglarna eller är det misa Street Style (det var ju den som SpY var lik:)

 • Svara sanny 6 maj, 2008 at 14:31

  nice

 • Svara Emelie 6 maj, 2008 at 15:43

  Sanna> Ja jag gillar den mycket iaf :)
  Det är SPY över mavala mystic. Mavala tog fram den varma tonen i SPY, tyckte det blev fint :)

 • Svara Tiina 6 maj, 2008 at 16:03

  Vet hur de är;) kom hem me en ögonskugga och en burk butter från body shop häromdan när jag egentligen bara skulle till bussen ;)

 • Svara Maria 6 maj, 2008 at 22:10

  Åh, önskar vårt H&M också hade massa specialerbjudanden på smink och sånt som INTE hör till H&Ms egna märke. Har åtminstone inte sett till något annat än H&Ms egna produkter häromkring :( Är ju också sugen på de nagellackena, men tycker de är snäppet för dyra.

 • Svara Emelie 7 maj, 2008 at 19:04

  Tiina> Ja…hur det kan bli hehe ;)

  Maria> Jag trodde erbjudandet var rikstäckande.

 • Svara Sara 9 maj, 2008 at 07:04

  Vad mycket godis! Har själv fingrat lite på sommarkollektionen, men jag lade band på mig. De flesta färger ser ut att vara samma som förra årets, så de har jag redan… Coral ser väldigt mycket ut som OPI Melon of Troy.

 • Svara Emelie 9 maj, 2008 at 12:28

  Sara> Jag börjar tro att alla färgerna ur Isadoras sommarkollektion är nylanseringar. Men det är toppen för oss som är nya samlare :)

 • Lämna ett svar

  Reklam