Naglar

H&Ms holografiska nagellack

23 december, 2008

Ända sedan jag såg H&Ms holografiska lack hos Drenched in Color har jag sprungit som en tok på H&M i Uppsala för att se om de fått in dem. Men nej, det hade de inte. Men så var jag till H&M i Valbo utanför Gävle idag och där hade de minnsann fått in fyra olika färger. Ett guldigt, ett silvrigt, ett rosa också ett blålila. Jag hade gärna tagit ett av varje, men har en budget att hålla nu så det blev bara det blålila Mad About You eftersom jag inte har något holografiskt nagellack i den färgen.

Jag ser verkligen fram emot att testa det här. Det ser inte lika holografiskt ut som de andra gjorde, men det kan rätta till sig på naglarna. Mitt rosa QT från China Glaze ter sig nämligen likadant ut i flaskan.


Mad About You

Relaterade inlägg

7 kommentarer

 • Svara RM 23 december, 2008 at 17:05

  Fin färg! :9

 • Svara Viola the Killer 23 december, 2008 at 17:01

  Härlig färg! Jag ser fram emot att se det på naglarna.

 • Svara SaintBella 23 december, 2008 at 18:16

  Najs! Måste skaffa mig de andra två, har redan guld och rosa =) Längtar efter en NOTD =)

 • Svara adrasteiah 23 december, 2008 at 21:05

  Iiiih! Vill också ha! Måste en sväng till förbi H&M ser jag =)

 • Svara Lina 23 december, 2008 at 22:24

  Ohh vilken fin…Har också sprungit på H&M i Uppsala som en tok och frågat om de fått in dem men nej…de ska någon gång med de vet inte när. Kunde inte ens säga om det blev innan nyår eller om den kommer först i januari!

 • Svara diana 23 december, 2008 at 23:49

  Någon har nominerat dig till tävlingen ”bästa modeblogg” (läs mer på min blogg!) Vill du att fler ska göra det? Uppmuntra då dina läsare genom inlägg och kommentarer! Bästa modeblogg vinner, förutom fler läsare, ett lyxigt litet kit från Molton Brown! =)

 • Svara linda 24 december, 2008 at 11:00

  ser tjusigt ut..spännande att se det på sen..GOD JUL! Ha en härlig julhelg! Kram

 • Lämna ett svar

  Reklam