Makeup

H&M Cream Lip Colour – Seashell & In a Nutshell

1 mars, 2016

hm-cream-lip-colour

Jag har varit inne på mer nudefärgade läppfärger på sistone och hittade nyligen två läppstift från H&Ms egna sortiment som jag fastnade för. De är inte regelrätta nudefärger men relativt neutrala. Det ena drar lite åt det lila hållet och den andra mer åt aprikos.

H&Ms läpprodukter var en av de delar av sortimentet jag fortfarande inte hade testat och jag har inte hört så mycket om dem heller. Men jag blev glatt överraskad av både formulan, pigmenteringen och hållbarheten. Dessa två färger är krämiga och jämna i färgen och sitter i flera timmar trots den krämiga formulan.

hm-cream-lip-colour-seashell-in-a-nutshell

Jag köpte Seashell som är en kall beige färg som drar lite åt lila. En av de färger som är så populära just nu. In a Nutshell är lika ljus men har mycket mer rött och aprikos i sig. Båda två är har krämformula och är fria från skimmer och glitter.

hm-cream-lip-colour-seashell

H&M Cream Lip Colour – Seashell.

hm-cream-lip-colour-in-a-nutshell

H&M Cream Lip Colour – In a Nutshell.

hm-cream-lip-colour-seashell-in-a-nutshell-closeup

Överst In a Nutshell, nederst Seashell.

hm-cream-lip-colour-seashell-in-a-nutshell-swatches

Har du testat några av H&Ms nya läpprodukter?

Köpinformation

H&M Cream Lip Colour kostar 99 kr styck.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Lotta 7 mars, 2016 at 17:39

  Jag har läppstiftet nr 5. Vet inte vad det heter, men det är en sån där lagom färg. Typ MLBB. Sitter rätt bra med tycker jag! På förpackningen verkar denna färgen vara åt det orangea hållet, men det är den alltså inte. Värd att spana in!

  • Svara Emelie 17 mars, 2016 at 20:27

   Tack för tipset! Nej jag har märkt att färgen på läppstiften inte stämmer överens med färgen på etiketten. Riktigt dumt!

  Lämna ett svar

  Reklam