Doft Kroppsvård

H&M Beauty Rose Reverie

27 oktober, 2015

hm-rose-reverie-edt

När H&M nyligen uppdaterade sitt skönhetssortiment tillkom en hel del nya kroppsprodukter och några nya doftserier. Jag köpte tidigt på mig parfymen (eau de toilette) från den lila serien Midnight Muse som doftar så mysigt av vanilj, ambra och ”söta tränoter”. Efter lite testande blev jag blev även intresserad av den rosa serien Rose Reverie och detta trots att jag inte brukar gilla rosdofter. Det slutade med att jag köpte EdTn och en handkräm i samma serie. Rosen är inte så påträngande utan ackompanjeras av andra blommor och lite fruktiga noter och bildar en mjuk och feminin doft. Så här beskriver H&M doften på Rose Reverie:

”En drömsk, feminin doft med ett stänk av nyckfullhet. Magnolia och mandarin adderar sötma till den daggfuktiga damascenerrosen, medan ädelträ och sensuell mysk sakta ger sig till känna.”

Hållbarheten på parfymerna är hyfsad. De håller i ca 2-3 timmar på min hud men desto längre på kläderna. Handkrämen doftar gott vid applicering men däremot kom det fram en mycket unken och konstig doft när jag tvättade händerna första gången efteråt. Jag vet inte om det beror på doftsättningen eller resten av innehållet. Som handkräm i övrigt är den helt okej och sjunker in ganska fort vilket jag är tacksam för. Handkrämstuber av den här storleken har jag oftast med mig på jobbet och då vill jag inte att krämen efterlämnar någon hinna eller kladdar av sig på allt man rör vid.

hm-rose-reverie-edt-hand-cream

Köpinformation

H&M Beauty Rose Reverie eau de toilette kostar 79:50 kr, 55 ml och handkrämen 39:50 kr, 30 ml.

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Emma - Beyondbeauty.se 3 november, 2015 at 13:58

  Hmm låter intressant. Kanske måste gå och dofta på den här! :)

  • Svara Emelie 26 december, 2015 at 20:41

   Passa på nu när de har rea på presentkiten :)

 • Svara Emma - Merakibeauty 9 november, 2015 at 18:18

  måste gå in och lukta på den :)

 • Svara annaatbeautybyshortylegs 28 december, 2015 at 16:12

  Måste nog gå in och dofta på denna :)
  Jag har ju gått bananas då det gäller H&Ms nya lack och singel skuggor… undrar ifall jag borde säga åt tjejerna som jobbar i H&M här i Vasa att de inte får sälja nya lack/skuggor åt mig mer *haha* :D
  Jag brukar inte gilla ros doftande parfymer men det låter som att denna kan vara riktigt bra :)
  xx

 • Lämna ett svar

  Reklam