Tips

Helgläsning vecka 45

11 november, 2012

Det är dags för veckans helgläsning och en sammanfattning av veckan som har gått. Hoppas att du som också har en blogg vill hänga på. Det är helt okej att använda bilden nedan så länge ni laddar upp den på er egna blogg. Säg gärna till om ni hänger på så kan jag länka till er från det här inlägget så att fler, inklusive jag, kanske upptäcker några guldkorn i er lista.

Helgläsning vecka 45

  • Lucy’s Stash ger oss riktigt snygga swatches av Zoyas skimmerspäckade julkollektion Ornate Collection. Det här för övrigt en av mina favoritbloggar när det gäller bra nagellacksswatches.
  • Purity recenserar Sephoras egna dip-in nagellacksremover aka pullburk. Det kan ju vara ett bra alternativ till Depends blåa som jag inte har sett i butik på ett bra tag nu. Det verkar bara vara de gröna burkarna som finns kvar. Någon som vet om de blåa ska tas bort? I hope not.
  • Wysteriia visar upp en ögonmakeup med den udda kombon orange och turkost. Oväntat snyggt!
  • Daisybeautys Kicki Norman var med i radio tidigare i veckan och pratade om hur man tar hand om huden i vinter. Här tipsar hon om tre fuktmasker i olika prisklasser  som får huden att bli glad och återfuktad. Kicki tar även upp ämnet smygreklam i tidningar. Det verkar som att det inte bara är bloggare som säljer sitt innehåll. Läskigt!
  • Lipglossbitch visar upp de senaste varianterna av Ciatés Caviar Manicure. Stop the Press tyckte jag såg fint ut.
  • Sminkan visar upp ett av mina favoriter ur OPIs Skyfallkollektion – det guldiga Goldeneye. Ett galet snyggt guldlack om ni frågar mig.

 

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam