Tips

Helgläsning vecka 33

17 augusti, 2008

Då var det dags för lite skön helgläsning igen. Den här veckan har det handlat om mycket nagellack för min del och även lite nya kollektioner.

 • Sminkan har fått mig att tråna efter både det ena och det andra lacket när hon har swatchat dem. Wagon Trail – jag kan knappt bärga mig tills du är här!
 • Fina Sanna på Makeupmylack visar upp det snygga For Audrey och även sin stämplade Konadkonst.
 • LipglossBitch har verkligen inte legat på latsidan den här veckan. Hennes inlägg om Isadoras höstkollektion Bare Beauty fångade min uppmärksamhet och jag har nu blivit ännu mer sugen på att skaffa paletten med de fem matta skuggorna – trots att den i mina ögon är dyr om man tänker på vilket märke den kommer ifrån.
 • Inthemake har som vanligt bjudit på en hel del EOTDs under veckan som gått. Jag gillade särskilt hennes Chrome & Mutiny – vilken påminde mig om att jag fortfarande inte har provat mitt Mutinypigment.
 • Rocketqueen skriver om en mysig butik i Malmö som säljer tvålar, krämer och lite andra spainriktade prylar. Plötsligt känns Malmö jättelångt borta. Bara för att jag så gärna skulle vilja besöka butiken.
 • Rouaa är en sån tjej som passar i princip alla färger i alla kombinationer. Men den här mejken var något utöver det vanliga. Den var ännu snyggare!
 • Vacker & underbar är väldigt vacker i denna silvergröna makeup.
 • Sminkjante har blandat en skogsgrön skugga med den otippade blåguldiga Day dreamer och resultatet? Ja det blev ursnyggt!
 • Hos Nailed visas Essies höstkollektion upp. Tyvärr var det ingen som riktigt fångade mitt intresse.
 • Therése på FAKElashes visar upp inlägg efter inlägg med inspirationsfulla sminkningar. Jag gillade verkligen hennes rosa sotning!
 • El Mika visar upp en vacker blå och bronsig EOTD.
 • BettieLi har blivit brunett och visar här upp sin nya hårfärg och en vacker blå EOTD.
 • Bjooti skrev om Viva La Divas höstkollektion Rich som verkligen fått mig intresserad. Nagellack och läppbalsam – ja tack!
 • Emmy har testat och visar upp resultatet efter Max Factors Miracle Touch rouge. Återigen blir jag osäker på om jag kanske inte ska köpa det ändå.
 • Badbomben har gunkat – en massa!

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam