Hår Personligt

Hårevent med Daisybeauty och Björn Axén

1 december, 2013

I veckan var jag tillsammans med flera andra bloggare, journalister och annat trevligt folk inbjuden till en av Daisybeautys event. Den här gången var temat hår och hölls tillsammans med Björn Axén. Vi fick en presentation av två av deras nyaste stylingverktyg, locktången Slide Curler och stylingborsten Magic Style Brush (som jag har recenserat här). Det slår mig alltid hur enkelt de får det att se ut under demonstrationerna och jag som tidigare testat Slide Curlern med ett inte så lyckat resultat (hej tummen mitt i handen) fick återigen hopp om att kanske lyckas med korkskruvarna på egen hand någon gång.

bjornaxen-daisybeauty-event

Peter Hellström och Peter Hägelstam på Björn Axén.

bjornaxen-daisybeauty-event-slidecurler

Så här snygg blev modellen med hjälp av verktyget Slide Curler. Nån mer än jag som blir sugen på det svallet?

Alla som ville blev stylade och det kändes som ett privilegium att få håret fixat av Björn Axéns ägare Johan Hellström och Peter Hägelstam som inte tar nya kunder längre. De här killarna kan hår! Jag blev stylad av Peter som fick fria händer bara det blev volym. Han använde saltvattenspray med lätt hand i hårbotten och därefter deraas Volumaster på tuperat hår i hårbotten. När hela håret var gjort och hade svalnat borstades detta ur (vilket man tydligen alltid bör göra när man tuperat och ”våfflat”) och därefter fixades längderna till med Magic Style Brush i mellanstorleken. Det var synd att man bara hann vara fin i håret ett par timmar innan det var läggdags men min volym höll faktiskt i sig två dagar efteråt tills jag tvättade håret nästa gång. Det här är med andra ord något jag kommer försöka mig på själv hemma vid tillfälle.

bjornaxen-daisybeauty-event-min-volym

Före: nytvättat och fortfarande fuktigt hår. Efter: volym en masse. (Tack till Tina för bilderna!).

bjornaxen-daisybeauty-event-volymen

Dagen efter. En massa volym kvar trots att jag sovit på frisyren.

Det var en väldigt trevlig kväll och ett ypperligt tillfälle att få träffa alla gulliga och fina bloggkollegor. Tack Kicki för en jättetrevlig kväll! Mer om kvällen hittar du hos Beleza, Purity, All Sweet in Life och Adaras,

Relaterade inlägg

1 kommentar

  • Svara littlemissconsumer 4 december, 2013 at 22:08

    OMG vad snyggt, älskar stort hår.

  • Lämna ett svar

    Reklam